WordPress diénggalan ku seueur fitur-fitur anyar

wordpress

Hatur nuhun kana fasilitas anu ditawarkeun ku platform WordPress, saha waé pangguna tiasa gaduh blog nyalira sareng ngajaga gancang sareng tanpa aya masalah. Ogé berkat aplikasi anu ngagaduhan WordPress dina sistem operasi sélulér, éta bahkan langkung gampil kusabab ti smartphone urang sorangan, dina hal ieu éta mangrupikeun iPhone, urang tiasa nyerat, nyebarkeun sareng ngarobih tulisan naon waé anu parantos kami terbitkeun dina blog urang, salian ti ningali statistik, nambihan video sareng gambar ...

WordPress nembé nganyarkeun aplikasi na nambahan pamutahiran anu béda dina operasi aplikasi. Kabaruan anu munggaran ngamungkinkeun urang nganggo kibor éksternal nganggo jalan pintas keyboard, cocog pikeun nalika urang nganggo iPad nyerat entri dina blog urang, nganggo keyboard Bluetooth. Fungsi anyar sanés ngamungkinkeun kami ngabagi gambar naon waé langsung sareng aplikasi WordPress tina gulungan kami.

Mesin pencari terpadu ogé parantos ditingkatkeun sareng saatos pembaruan ieu langkung seueur langkung kapaké tibatan dina vérsi sateuacana. Sanaos masih aya sababaraha fungsi anu tiasa ditawarkeun ku aplikasi pikeun kami, ayeuna éta parantos janten alternatip anu saé pisan anu bakal nyingkahan urang kedah aksés ngalangkungan pangotéktak alat kami, hal anu kami biasa kusabab gangguan aplikasi ieu salami sababaraha taun.

Naon anu énggal dina visi WordPress 6.4

  • Kami parantos nambihan, pikeun pangguna keyboard luar, pintasan keyboard anu kapaké pisan pikeun editor éditor sareng kanggo mindahkeun antar tab. Naha anjeun resep ningkatkeun produktivitas?
  • Sareng ngabagi gambar? Leres kami ogé. Kami bosen pisan yén kami henteu tiasa ngabagi gambar dina aplikasi ngalangkungan pungsionalitas asli Apple, janten kami nambihan.
  • Kami hoyong ngagampangkeun pikeun anu maca mendakan kontén sareng kami pikir fungsionalitas milarian anu anyar mangrupikeun léngkah munggaran anu saé dina jalan éta.
  • Nyarios ngeunaan pamilarian: anjeun ayeuna tiasa milarian tulisan blog anjeun sareng halaman sanaos éta sanés disingkronkeun sareng aplikasi.
  • Pikeun ngarengsekeun, ngan ukur pikeun senang-senang, kami parantos ngajadikeun anjeun tiasa ngabatalkeun gambar dina layar lengkep nalika anjeun parantos réngsé, anjeun kedah gancang nyered sareng ngirim piksel éta ka éter.
WordPress (Tautan AppStore)
WordPressbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.