Xcode diénggalan sareng iOS 8.1 sareng OS X Yosemite SDK

Kode Xcode

Ngan sababaraha jam ka pengker kuring ngawartosan anjeun ngeunaan kaputusan Apple ngeunaan aplikasi di App Store: aranjeunna kedah cocog sareng rohangan kerja 64-bit sareng dikembangkeun sareng iOS 8 SDK. Jam engké, Xcode parantos diénggalan kana vérsi 6.1 kalebet SDK (lingkungan pangwangunan) pikeun OS X Yosemite sareng ios 8.1, sahingga pamekar tiasa ngamanpaatkeun kode-kode anu diciptakeun ku Apple pikeun nyiptakeun aplikasi khusus pikeun OS X 10.10 sareng iOS 8.1 anu nembe dikaluarkeun. Émut yén Xcode mangrupikeun program anu didamel sareng dipasarkeun ku Big Apple anu ngamungkinkeun urang ngadamel aplikasi, sareng upami urang gaduh akun pangembang, tiasa unggah aplikasi ka Mac App Store sareng App Store.

SDK Anyar dina versi anyar Xcode: OS X Yosemite sareng ios 8.1

Anu mimiti: Xcode mangrupikeun platform anu ditawarkeun ku Apple pikeun pangembang pikeun nyiptakeun, kode, debug, sareng nyebarkeun aplikasi, sadayana dina alur kerja anu dihijikeun. Xcode ngagunakeun kode Kakao, Kakao Touch sareng Swift (kode pamrograman Apple), pikeun nyiptakeun aplikasi anu cocog sareng alat tina apel ageung.

Dina dinten ieu, Parantos dirobih kana vérsi 6.1 kalayan berita anu pikaresepeun pisan:

  • OS X Yosemite sareng ios 8.1: Lingkungan anu dianggo pikeun sistem operasi anyar ieu parantos kalebetkeun. Mimiti OS X Yosemite, vérsi 10 OS X, sistem operasi Mac; sareng ios 8.1, pembaruan ageung énggal dirilis kamari.
  • Papan carita dina Mac: Antarbeungeut pangguna dina storyboard ayeuna parantos ngahijikeun sareng ngamungkinkeun urang ningali dina kanvas tunggal, janten desainna langkung cair sareng praktis.
  • Swift: Garis paréntah parantos dilebetkeun ku alat "Swift", ayeuna langkung gampang dikembangkeun ku kode ieu.
  • Perbaikan debugger Xcode

Kuring ngingetan yén perlu pikeun Mac pikeun tiasa nganggo Xcode


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.