Naon anu bakal urang tingali dina Keynote salajengna bulan Maret

apel-keynote

Apple biasana ngadamel opat keynotes salami sataun: hiji dina Maret, dimana taun kamari aranjeunna nampilkeun presentasi kadua Apple Watch, hiji dina Juni, dimana aranjeunna nampilkeun sistem operasi anyarna, anu sanés dina bulan Séptember, dimana iPhone anyar dipidangkeun, sareng anu sanés dina Oktober, dimana aranjeunna biasa ngenalkeun iPad anyar. Sakumaha anjeun sadayana terang, dina 2015 teu aya presentasi iPad anyar saluareun éta iPad Pro anu didamel Séptémber, janten urang sadayana ngémutan yén iPad anyar bakal dipasihkeun dina Maret.

Inpormasi anu kami bawa ka anjeun ayeuna sumping ka kami ti Mark Gurman anu parantos kawéntar, anu parantos ngamajukeun seueur alat énggal sareng fungsina, sareng yakin yén Apple nuju nyiapkeun presentasi pikeun minggu 14 Maret. Poé éta, masih teu ditangtoskeun, dua alat bakal ditepikeun, anu duanana parantos seueur dikaitkeun dina sababaraha minggu ka pengker. Kami bakal nyaritakeun sadayana di handap.

iPad Air 3

ipad-air-3 Saatos sataun kosong pikeun tablet 9,7 inci, Apple parantos siap ngaluncurkeun éta iPad Air 3, leres, kalayan 6 bulan tunduh, sigana, kanyataanna anjeunna henteu hoyong ngirangan pinunjul tina iPad Pro. iPad Air 3 bakal sumping sareng beja ieu:

  • Opat panyatur.
  • Kilat pikeun poto.
  • Pangrojong pikeun Apple Pencil.
  • Desain IPad Pro.
  • 4GB RAM.
  • Tampilan 4K.
  • Sedengkeun pikeun prosésor anjeun, anjeun sigana bakal nganggo AX9 disamping co-processor M9.

iPhone 5se

iphone-5se

IPhone 6c diganti nami janten iPhone 5e kanggo waktos anu singget kanggo tungtungna diganti janten iPhone 5se. Ieu sanés hal anu Apple parantos ragu, tapi naon anu dicarioskeun ku rumor. Apple tungtungna bakal ngaluncurkeun modél 4 inci anyar, modél langkung saé dibandingkeun sareng iPhone 5c anu aranjeunna diluncurkeun dina 2013. iPhone 5se diperkirakeun sumping sareng:

  • Layar 4 inci.
  • Desain IPhone 6 nganggo casing logam.
  • Prosesor A9 gigireun M9 co-processor.
  • Kasaluyuan NFC sareng Apple Pay.
  • Kaméra tukang 8 megapiksel.
  • Tanpa 3D Touch.

Asesoris pikeun Apple Watch

angkasa-hideung-milan

Kamungkinan Apple Watch 2 sumping di cinyusu parantos dipertimbangkeun, tapi sigana éta dini teuing pikeun ngalebetkeun kabaruan perangkat keras anu diarepkeun bakal ngenalkeun modél kadua. Naon anu bakal aya bakal asesoris anyar, sapertos anu énggal tali hideung Milanese sareng sagala rupa warna anyar pikeun tali Olahraga. Warna anyar ogé sumping kana garis aksésoris Hermes. Tapi hal anu paling narik nyaéta, numutkeun ka Gurman, aranjeunna bakal ngaluncurkeun tali anyar.

IOS 9.3?

ios-9.3

Tanggalna ampir sami. Ayeuna urang nyanghareupan béta kadua ios 9.3 Sareng, upami urang perhatoskeun yén Keynote bakal dilaksanakeun sakitar 6 minggu sareng bakal nampilkeun alat ios anu énggal, henteu wajar mun nyangka yén Apple bakal ngaluncurkeun versi anyar tina sistem operasi selulerna babarengan sareng alat-alat anyar. Dina total, 8 minggu bakal kaliwat antara béta munggaran ios 9.3 sareng rilis pamungkas na, anu bakal ditarjamahkeun kana total opat betas. Mungkin urang bakal ningali kumaha Craig Federighi nunjukkeun ka urang, salaku conto, kumaha berita pikeun pendidikan tiasa dianggo. Dina kasus naon, kuring ngarepkeun sareng ngarep yén ios 9.3 henteu kedah lami dugi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.