Yahoo bakal lirén ngamungkinkeun nyingkronkeun kontak sareng mail dina alat ios anu langkung lami

yahoo! surat

Sawatara waktos ka pengker nalika Yahoo aya di puncak perusahaan téknologi, éta mangrupikeun halaman wéb rujukan sareng seueur pangguna ngagaduhan akun email sareng domainna. Tapi sakedap ayeuna, sigana mah Yahoo tacan sanggup adaptasi sareng lingkungan tempat hirupna sareng parantos diturunkeun ka tukang, janten kuil hikmah ku Yahoo Answers, kusabab Google sareng Microsoft kalayan jasa email anu hadé.

Yahoo ngumumkeun kamari éta Tanggal 15 Juni, éta bakal lirén ngadukung alat anu langkung lami dumasar kana ios sareng OS X, supados pangguna moal tiasa deui sacara otomatis nyinkronkeun email sareng kontak anu parantos kami simpen dina akun email perusahaan urang. Parobihan ieu mangaruhan duanana aplikasi Yahoo Mail pikeun ios sareng aplikasi Mail anu Apple nawiskeun ka urang pituin. Kitu ogé, upami urang gaduh versi lami OS X, urang moal tiasa neraskeun nyinkronkeun kontak urang sareng agenda Mac urang.

Sabalikna tina naon anu kajantenan sareng aplikasi Google YouTube, anu parantos lirén ngadukung alat anu gaduh versi ios 6 atanapi anu langkung handap dipasang dina alatna, Yahoo bakal lirén ngadukung iPhone, iPad sareng iPod Touch anu dikokolakeun ku ios 4 sareng versi anu langkung tiheula. Alesan utama pikeun kaputusan ku Yahoo ieu nyaéta fokus kana layanan anu aman sareng fungsional. Upami anjeun gaduh alat anu nganggo ios 4 atanapi langkung handap, anjeun masih bakal tiasa ngaksés jasa mail ngalangkungan mail.yahoo.com.

Sedengkeun pikeun alat Mac, Yahoo bakal lirén nawiskeun pangrojong pikeun nyingkronkeun duanana email sareng kontak dina vérsi sateuacan OS X Lion 10.7 pikeun neraskeun nawiskeun jasa anu aman sareng gancang, fitur anu teu tiasa teras-terasan ditawarkeun dina versi anu langkung lami. Pangguna vérsi sateuacana bakal dipaksa pikeun ngapdet vérsi OS X sabisana upami aranjeunna hoyong teraskeun nampi dukungan, atanapi aksés langsung ngalangkungan halaman wéb Yahoo!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.