Yoigo ngaleupaskeun aplikasi iPhone resmi na

Yoigo

Ieu warta saé pikeun palanggan operator YoigoSaatos lami ngantosanana, éta tungtungna janten kanyataan, operator parantos nempatkeun aplikasi resmi kahijina di AppStore kanggo gaduh sadayana inpormasi ngeunaan tingkat kami.

Yoigo ngaleupaskeun tungtungna aplikasi munggaran anjeun ti mana éta ngamungkinkeun kami pikeun terang tina megabyte sésana dina sasih numutkeun tingkat anu dikontrak, sésana menit gratis, riwayat konsumsi, faktur sareng seueur deui.

Sareng éta upami anjeun ti Yoigo anjeun bakal terang yén dugi ka ayeuna hiji-hijina cara pikeun mendakan data ieu tina iPhone kami nyaéta ku cara nelepon ka 622, konsultasi dina wéb atanapi ngaunduh aplikasi henteu resmi "Yoiger"Pilihan terakhir ieu mangrupikeun pilihan anu kuring pilih, sareng saatos biasa kuring kudu nyebatkeun yén aplikasi resmi anyar ngagaduhan poin sareng kalemahan anu saé.

Kuring ngarti pisan yén aranjeunna nembé ngaluarkeunana sareng aranjeunna masih gaduh seueur padamelan payun, kuring ogé kedah nekenkeun yén operasi na saé sareng ngagaduhan antar muka anu saé kalayan inpormasi anu kapaké pisan sareng lengkep.

Naon anu leungit harita? Aplikasi henteu resmi Yoigo ngagaduhan kakurangan anu teu dipasihkeun ku aplikasi anyar ieu, contona, tina aplikasi anyar ieu urang tiasa mariksa faktur anu kapengker, ngadamel rusakna faktur salajengna bahkan aksés kana bagian pitulung nganggo database anu ageung FAQ (patarosan anu sering ditaroskeun), nanging aya hiji hal anu kuring sono ngeunaan aplikasi samemehna, widget na.

Sanaos leres yén éta mangrupikeun ciri minor, anu widget Pusat béwara ngamungkinkeun urang konsultasi gancang ka megabyte sareng / atanapi menit sésana dina tingkat kami sareng bahkan harga akhir pikeun sasih éta, sadayana kalayan grafik anu henteu nyéépkeun seueur rohangan sareng ngajantenkeun urang jarang muka aplikasina.

Ieu pisan anu kuring arepkeun Yoigo bakal poles dina aplikasi na, sanaos tiasa disebatkeun éta sanaos janten vérsi kahijina katingalina saé pisan, detil ieu sareng nyepetkeun waktos loading data sakedik bakal ngabantosan aplikasi pikeun janten pendamping sampurna anu urang parantos lami ngantosan.

My Yoigo (AppStore Link)
Yoigo mahbebas

Sareng anjeun, naha anjeun parantos nyobian?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.