YouTube Go bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngirangan konsumsi tingkat data urang

youtube-go

Upami anjeun resep ningali pidéo dina YouTube, kamungkinan anjeun biasana antosan dugi ka aya sambungan Wi-Fi sateuacan anjeun tiasa mimiti resep saluran karesep anjeun upami anjeun teu hoyong tingkat data anjeun béak dina parobihan kahiji. Google sadar kana jinis pangguna ieu sareng damel dina aplikasi anyar anu disebut YouTube Go, aplikasi anu dirancang khusus pikeun ngirangan konsumsi data seluler. Tapi henteu sadayana mangrupikeun warta anu saé, kumargi mimitina aplikasi ieu ngan ukur bakal sayogi di India, dimana tingkat data sareng jaringan data selulerna henteu saageung-ageung teuing sapertos di Éropa atanapi Amérika.

Nanging, perusahaan mastikeun yén antukna, aplikasi ieu ogé bakal sayogi di dunya. Deui urang tiasa ningali minat perusahaan ageung di nagara berkembang sapertos India, dimana Apple ogé museurkeun minatana dina sababaraha bulan terakhir, sanaos sababaraha halangan di sapanjang jalan.

Aplikasina YouTube Go nawiskeun kami sabaraha pilihan pikeun ngirangan biaya data seluler kami:

  • Modeu offline, anu ngamungkinkeun kami ngaunduh pidéo dina wengi nganggo koneksi Wi-Fi pikeun tiasa nonton dina énjingna tanpa kedah nganggo data.
  • Modeu pratinjau, anu bakal nunjukkeun urang GIF leutik sareng eusi pidéo na.
  • Aplikasi na bakal nunjukkeun urang konsumsi data pikeun masing-masing pidéo dumasar kana résolusi anu kami pilih.
  • Kamungkinan ngabagi pidéo éta sareng rerencangan, ngalangkungan Bluetooth, janten anjeun ogé tiasa nikmati pidéo iraha waé anu dipikahoyong bari henteu kedah nganggo tingkat data anjeun.

Upami anjeun hoyong janten diinformasikeun sepanjang waktos ngeunaan léngkah anu dilaksanakeun ku aplikasi ieu, Google parantos ngaktipkeun halaman wéb dimana urang tiasa ngalebetkeun alamat email atanapi telepon sélulér urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.