Nomer Yum-Yum sareng Tiggly Dokter gratis pikeun waktos anu terbatas

yum-yum-numbers-tiggly-doctor-free-download

Deui kami ngawartosan anjeun ngeunaan dua gim pikeun anu pangleutikna di bumi, dua gim anu bakal ngabantosan barudak leutik diajar ngagambar angka sareng diajar deui salain ngajar aranjeunna kecap pagawéan. Nomer Yum-Yum gaduh harga biasa 0,99 euro sedengkeun harga biasana Tiggly Doctor nyaéta 2,99 euro. Kadua gimna aya dina basa Spanyol, tapi urang tiasa ngarobih basa kana basa Inggris janten murangkalih urang mimiti wawuh bari senang-senang. Duanana aplikasi sayogi pikeun diunduh gratis pikeun waktos anu kawates, janten upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit di bumi mangpaatkeun panawaran ieu.

Nomer Yum-Yum

Kalayan nomer Yum-Yum, murangkalih alit urang bakal tiasa diajar nyerat sareng cacah angka nganggo keuyeup, hileud, kepingan salju sareng lancah mengembang. Masing-masing mini gim anu urang mendakan dina Nomer Yum-Yum bakal maksa barudak alit kanggo cacah nalika ngupingkeun nomerna. Unggal waktos pertandingan réngsé, barudak urang bakal diganjar ku animasi leutik tina karakter anu aranjeunna pilih pikeun diajar. Yum-Yum Number gaduh rating rata-rata 4,5 bintang di App Store.

Nomer Yum-Yum pikeun Barudak 123 (Link AppStore)
Nomer Yum-Yum pikeun murangkalih 1233,49 €

Dokter tiggly

Tiggly Doctor dileler salaku kaulinan kreatif taun 2015. Hatur nuhun ka Tiggly Doctor putra urang janten dokter sadidinten nalika diajar basa Inggris. Anjeun kedah nalungtik pasién, nyiptakeun kecap gawe sareng ngalaksanakeun operasi anu saluyu. Anjeun bakal mendakan séri operasi anu teu disangka-sangka sareng pikaresepeun, sapertos ngaleungitkeun cacing menari nganggo forceps, motong selang anu ngabocorkeun cai tina irung pasién, sareng ngaganti tulang rusuk anu ngambang sareng tang. Tiggly Doctor nawiskeun kami lima tingkatan: tina kecap pagawéan saderhana kalayan vokal sora pondok janten kecap pagawéan anu langkung rumit kalayan sora anu panjang. Tiggly Doctor gaduh rating rata-rata 4 bintang di App Store.

Tiggly Doctor (Tautan AppStore)
Dokter tigglybebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Tiggly Dokter henteu gratis deui, sahenteuna di Mexico AppStore

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Poé isuk ayeuna nalika kuring nyebarkeun berita éta, tapi tétéla tawaran éta réngsé saprak di Spanyol henteu ogé.
      Salam.