Yxplayer, pamuter pidéo, gratis pikeun waktos terbatas

yxplayer

Di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang maénkeun duanana poto sareng pidéo tina alat kamiBoh iPhone, iPad atanapi iPod touch. Salah sahiji hasil anu pangsaéna nyaéta VLC upami urang nyarioskeun aplikasi gratis, tapi éta ngagaduhan batesanna. Tapi upami urang nyarioskeun aplikasi anu mayar, Infuse anu pangsaéna, maka éta ngagaduhan harga 9,99 euro di App Store, jumlah anu panginten seueur teuing pikeun pangguna sareng anu henteu daék mayar sajumlah artos, sanaos upami anjeun anu resep pilem sareng seri aplikasi ieu, cocog sareng Apple TV, idéal.

captura-de-pantalla-2016-09-26-a-las-2-42-54

Ieu dimana asalna Yxplayer, aplikasi anu gaduh harga biasa 4,99 euro di App Store, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis. Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi poto sareng pidéo ngalangkungan aplikasi, hiji pilihan anu henteu biasana sayogi dina kaseueuran aplikasi anu ngamungkinkeun urang maénkeun pidéo dina alat kami anu dikelola ku ios.

Yxplayer cocog sareng format anu béda pikeun maénkeun pidéo ngalangkungan streaming, kalayan file dina format MKV kalayan dukungan pikeun tarjamahan, tiasa dianggo sareng AirPlay, cocog sareng file PDF, Word, Powerpoint, Excel, ngamungkinkeun urang pikeun nambihan akun Dropbox, Google Drive sareng Box urang pikeun maénkeun eusi anu parantos kami simpen dina awan-awan éta, cocog sareng format file anu dikompres pos sareng masihan ...

Format dirojong ku Yxplayer:

  • File 3gp, mpeg, avi, Mov, mp4, dat, flv, mkv, webm, mjpeg, mt2s, mts, ogg, qt, vob, sareng wmv / asf.
  • Pidéo: Mpeg1 / 2/4, H264, Divx / Xvid, RM / RMVB sareng WMV7 / 8/9.
  • Audio: Mp3, AAC / AAC +, FLAC, APE, OGG, ALAC, WMA sareng PCM.
  • HTTP, FTP, RTSP, MMS, SMB, MMSH, MMST, RTP, HTTPS, SFTP sareng dukungan pikeun UDP Streaming.

Detil Yxplayer:

  • Update terakhir: 18-8-2016
  • Vérsi: 3.1.6
  • Ukuran: 63,9 MB.
  • Bahasa: Inggris sareng Cina Sederhana.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.