Zens nampilkeun carjer nirkabel MagSafe 4-in-1 anyarna pikeun iPhone 12

Kami gaduh seueur asesoris kanggo iPhone, Apple Watch, iPad, sareng sajabana. sareng carjer nirkabel mangrupikeun bagian penting tina asesoris ieu. Dina hal ieu di Teguh Zens nembé waé ngaluncurkeun carjer énggal sareng konéktipitas Marcel anu nambihan pilihan pikeun ngeusi batre opat alat dina hiji carjer.

Seueur anjeun panginten henteu terang merek ieu tapi parantos lami ngadamel charger pikeun alat Apple. Dina hal ieu nawiskeun kami basa tanpa kabel MagSafe cocog sareng modél iPhone 12 anyar babarengan sareng carjer Apple Watch terpadu sareng dok sareng pilihan ngecas pikeun AirPods kami, janten anjeun henteu kedah nganggo anjeun.

Desain anu saé sareng bahan kualitas

Carger ieu sampurna pikeun nguntungkeun tina pangisian daya MagSafe, éta ngagaduhan desain anu saé pisan sareng sober. Éta sayogi dina rohangan kulawu sareng tangtosna disahkeun ku MFi. Bahan-bahan ti mana dasar muatan ieu didamel nyaéta aluminium sareng beurat na diperyogikeun supados henteu ngalih tina méja nalika urang nganggo. Ngecas MagSafe ieu nangtung tina Zens Éta nawiskeun kami kakuatan kaluaran nirkabel maksimum 15 W pikeun iPhone 12 sareng tiasa dianggo dina modeu potret atanapi lanskap.

Tangtosna, éta ogé ngagaduhan dasar sareng ngecas nirkabel 5 W pikeun nempatkeun AirPods atanapi alat anu sanés anu cocog sareng ngecas Qi. Port USB-A di luhur dianggo pikeun ngeusi batre Apple Watch sareng aranjeunna ogé nambihan port tambahan pikeun ngeusi batre alat kaopat di sisi basis. Carger anyar ieu sayogi ayeuna kanggo reservasi pikeun € 139,99 sareng aranjeunna bakal ngamimitian komérsial Kemis salajengna, 29 Juli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.