WhatsApp kommer att visa de tidigare deltagarna i en gruppchatt

Vi har redan sagt det många gånger: WhatsApp Sättet vi kommunicerar på har förändrats. En applikation som när den dök upp det verkade konstigt för oss att se den och som vi alla använder idag i vår vardag. Det är okej att det inte är den bästa appen, men ingen kan förneka hegemonin den har. Idag ger vi dig en av de kommande nyheterna, de nya meddelandereaktionerna får sällskap av nyheter för gruppchattar... Vi kan se vem som lämnade grupperna. Fortsätt läsa när vi berättar alla detaljer om denna WhatsApp-nyhet.

Det har publicerats, som alltid, av killarna på WABetaInfo, som, genom att analysera den senaste betaversionen av WhatsApp, har insett att I informationen för en grupp kan vi nu se deltagarna som lämnade eller sparkades ut ur en WhatsApp-grupp, ja, upp till 60 dagar efter övergivande.

Det kommer att finnas ett nytt alternativ synligt längst ner på gruppdeltagarlistan i en framtida uppdatering som kommer att tillåta människor att se vem som deltog i gruppen tidigare under en period av 60 dagar. Tack vare detta nya alternativ blir det lättare att hålla reda på vem som lämnat en WhatsApp-grupp. Tyvärr verkar det som om den här listan kommer att vara synlig för alla medlemmar i gruppen, inte bara för administratörerna av gruppen, ja, detta kan ändras eftersom det för närvarande är under utveckling och WhatsApp kan bara tillåta administratörerna för gruppen att veta denna lista, en grupp.

Därmed upphör möjligheten att lämna en grupp i anonymitet... Nu kommer alla att veta att vi har lämnat en grupp eller vad värre är: att vi har blivit utslängda, även om det är sant att fångsten inte speglar varför vi inte längre deltar i gruppen. Och till dig, Vad tycker du om dessa WhatsApp-nyheter?


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

*

  1. Ansvarig för data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.