FaceTime en iOS 15 t'avisarà si parles i estàs silenciat

Una de les novetats que hi hagi d'Apple en el seu iOS 15 és la de avisar els usuaris mentre intenten parlar quan estan realitzant una trucada de FaceTime i tenen el micro silenciat. Aquesta funció pot semblar una ximpleria per a molts usuaris però no ho és.

Es tracta d'una espècie de recordatori en forma de notificació que permet a l'usuari rebre un avís en el moment d'estar amb la crida de FaceTime activa demanant que torni a prémer el botó de silenciar el micròfon perquè l'escoltin.

La veritat és que els canvis implementats en FaceTime són molts i variats en aquest cas tenim un que ens permet deixar de fer el ximple quan estem en una trucada de FaceTime i és que a qui no li ha passat alguna vegada això d'estar parlant amb el micròfon silenciat en una trucada normal fins i tot ...

Avui dia amb la pandèmia de coronavirus que afecta tot el món les trucades mitjançant FaceTime o similars són molt freqüents pel que és possible que mentre et trobis en una d'aquestes trucades tu estiguis silenciat i intentis parlar, amb l'arribada de iOS 15 i iPadOS 15 ja no et passarà o al menys el sistema t'avisarà d'això. Una cosa que ens sorprèn en aquest sentit és que de moment en la versió beta 1 de macOS Monterey no tenim disponible aquesta notificació quan fem servir FaceTime, imaginem que Apple la afegirà properament a les següents versions.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa http://secbcaixabank.info/SECB-COVIDXNUMX-DENUNCIA-INSPECCION-PROTOCOLO-.pdf.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.