LastLocked viser os den forløbne tid siden iPhone sidst blev låst op

Igen taler vi om jailbreak, et jailbreak, der ser ud til at være opgivet af de ansvarlige for at vedligeholde det, da vi i flere måneder har talt om den mulige lancering af en mere opdateret version til iOS-versionerne. Heldigvis har alle de brugere, der fortsætter med at nyde jailbreak, fortsat at have nye tweaks og opdateringer til de eksisterende til at tilpasse deres enheder fuldt ud. I dag taler vi om LastLocked, en tweak for tidsmaniacs, som det viser os på låseskærmen den tid, der er gået, siden vi sidst låste op for iPhone.

Men denne tweak er ikke den første, der tilbyder os en lignende funktion, da LastTimeUnlocked-tweak udfører en lignende funktion ved at erstatte teksten Tryk for at låse op med tidspunktet for sidste gang, vi låste op for vores enhed. Men i modsætning til LastTimeUnlocked, LastLocked er en gratis tweak oprettet af NeinZedd 9, der viser os den tid, der er forløbet, ikke tidspunktet for sidste gang, vi låste op for iPhone. Som med LastTimeUnlocked-tweak erstatter LastLocked Press for at låse op for at indstille denne tidstæller.

Denne tweak kan være nyttig til tidsmaniacs såvel som for alle de mennesker, der deler en iPhone og til enhver tid vil vide, om i deres fravær, iPhone er blevet brugt, som det kunne være tilfældet med iPhone i det mindste i huset, hvis de havde det, så vi sørger for, at de i løbet af den tid, de har forbud mod at røre ved det, overholder de regler, vi har fastlagt for dem. LastLocked, som jeg nævnte ovenfor, er tilgængelig til gratis download i BigBoss repo og er kompatibel med alle enheder, der administreres med iOS 10.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.