YouTubes meldingstjeneste er allerede i bruk

For en tid siden snakket vi om en ny måte som YouTube ønsker å innføre, slik at brukerne begynner å gi applikasjonen en mer "sosial" mening. Og det er at det ikke lenger vil være nødvendig å forlate YouTube for å dele favorittvideoene og kommentarene våre med vennene våre, Google har til hensikt at vi gjør alt dette fra sin egen meldingstjeneste integrert i YouTube, og den har begynt å bli distribuert over hele verden for iOS.

Det er den typiske funksjonen som er skjult i koden, og som de ikke har kommentert i listen over endringer av den siste oppdateringen, men der er den. La oss se raskt på den nye YouTube-meldingstjenesten så du vet hva som kommer.

Til å begynne med er varslingsfanen nederst til høyre den som vil forsvinne. Nå blir den erstattet av "del" eller "delt", Vi vet ikke nøyaktig hvordan denne funksjonaliteten vil bli oversatt til spansk, men det vi har klart er at det vil øke hastigheten på systemet mye. Det eneste problemet vi fant er å måtte bruke YouTube-kontoen din, mer enn noe fordi det for mange brukere er et anonymt aspekt, eller som har lite å gjøre med deres virkelige liv.

Vil vi gjøre YouTube om til et sosialt nettverk? Dette er i utgangspunktet det Google har til hensikt med denne innovasjonen, siden brukerne nå vil bruke mye mer tid på det, tro at for å kommentere livevideoene vil de være i applikasjonen og ikke forlate den. Dette er i tillegg til at YouTube er en av de dårlig utviklede applikasjonene for iOS, batteriforbruket er konstant, og vi snakker ikke engang om dataene ... Vil dette Google-initiativet lykkes, eller vil det være det femte mislykkede forsøket på et sosialt nettverk? Vi må sjekke.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.