WhatsApp vil legge til muligheten for å sende meldinger som slettes når de er lest

WhatsApp

En av funksjonene som mange Personverninnstilte brukere har byttet til Signal (eller prøver å overbevise kontaktene sine om å gjøre det også) er fokusert på personvern, en funksjon som tar seg av slette sendte meldinger når de har blitt lest av den andre parten.

I følge guttene til WABetaInfo, WhatsApp jobber med å tilby denne funksjonen i fremtidige WhatsApp-oppdateringer for både iOS og Android, og er den første funksjonen til selskapet som virkelig fokuserer på å tilby personvern til brukeren, utover midlertidige meldinger som slettes etter 7 dager eller se statusen til den siste tilkoblingen.

Whatsapp

Når brukeren aktiverer funksjonen forsvinner (vi vet ennå ikke hvordan de vil oversette den), blir alle meldingene som brukeren sender automatisk slettet fra samtalen når de har blitt lest. Det vi ikke vet er om teksten vises "Melding slettet."

Denne funksjonen vil være tilgjengelig innen Personvernalternativer.

Godta de nye servicevilkårene

Til WhatsApp-brukere i Europa vi påvirkes ikke av de nye forholdene av bruk av applikasjonen som Mark Zuckerbergs kurerfirma kunngjorde i januar, og som måtte utsettes på grunn av kontroversen det genererte.

Hvis vi ikke godtar disse nye forholdene, som trådte i kraft 15. mai, søknaden vil fortsette å jobbe som førMen litt etter litt mister du funksjoner som varsler, tilgang til chathistorikken til den er helt ubrukelig, muligheten til å ringe og motta både samtaler og meldinger ...

I løpet av denne tiden, WhatsApp vil fortsette å minne brukeren om de nye bruksvilkårene av plattformen din, slik at hvis du vil fortsette å bruke den, godtar du dem og kan gjøre det uten problemer i det minste i drift.


Innholdet i artikkelen følger våre prinsipper for redaksjonell etikk. Klikk på for å rapportere en feil her.

Bli den første til å kommentere

Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.