Ամեն ինչ Telegram- ի բլոկների մասին

Հեռագրային կողպեքներ

Հեռու ամենաօգտագործվող հաղորդագրությունների ծրագրերից կամ սոցիալական ցանցերից, որոնք ավելի շատ կենտրոնացած են տեսանյութերի և լուսանկարների վրա, Telegram- ը դիրքավորվում է որպես երկու եղանակների այլընտրանքային ծրագրերից մեկը: Հազարավոր մարդկանց խմբերից մինչև այն որպես անսահմանափակ և անվճար անձնական ամպ օգտագործելը, պարզապես ընկերների հետ զրույցի անցկացումը, որը կարող եք օգտագործել ցանկացած սարքից և առանց դրանցում տեղ զբաղեցնելու, դրանք շատերի փոքր օրինակ են: Telegram- ի օգտագործման եղանակները:

Բայց օգտագործման հետ մեկտեղ գալիս է պատասխանատվություն: Վերջերս ձեզ ասացինք ամեն ինչ WhatsApp- ի կողպեքների մասին Եվ հիմա ժամանակն է իմանալ ամեն ինչ Telegram- ի կողպեքների մասին:

Ինչպե՞ս արգելափակել ինչ-որ մեկին:

Հնարավոր է, որ ինչ-որ մեկը, ում հետ չեք ցանկացել կապվել ձեզ հետ, ունի, Դա կարող է լինել հին ծանոթ, ումից դուք խուսափել եք այլ ցանցերում, կամ կարող է լինել մի անծանոթ, ով գրել է ձեզ ՝ օգտագործելով ձեր կեղծանունը:

Ի դեպ, կեղծանուններ կամ @օգտագործողի անունը դրանք հանրային են բոլորի համար, Ինչպես նաև ձեր պրոֆիլի լուսանկարը և ձեր տեղադրած անունը (կարող եք տեղադրել այն, ինչ ցանկանում եք): Այնպես որ, եթե ուզում եք աննկատ մնալ, ապա լավագույնը կեղծանուններ չունենալ և տեղադրել պրոֆիլի լուսանկար, որը չի երեւում կամ ուղղակիորեն չի դնում:

Բայց հանգստացեք ձեր հեռախոսահամարը տարածվում է միայն հետևյալ իրավիճակներում:
- Եթե նրանց հեռախոսագրքում արդեն պահված է ձեր հեռախոսահամարը:
- Եթե ինքներդ եք կիսում ձեր համարը (օգտագործելով «Կիսիր իմ համարը»)
- Եթե ձեր համարը պահված է ձեր օրակարգում և նրանց հաղորդագրություն եք ուղարկում կամ զանգահարում եք նրանց (կարծես թե նրանք ձեզանից SMS են ստացել կամ զանգահարել):

Այլ համար նրանք չեն տեսնի ձեր համարը, օրինակ, եթե ձեզ գտել են գլոբալ որոնման միջոցով կամ խմբային զրուցարանում:

Այս դեպքերում, երբ մեզ հետ կապվել են և չենք ցանկանում, Առաջին բանը, որ մենք պետք է անենք, սեղմել «սպամ» -ն է, Դա հաղորդագրություն է, որը հայտնվում է այդ զրույցի ընթացքում բացված նոր զրույցի վերևում: Այս գործողությունը արգելափակում է օգտագործողին, ինչպես նաև նախազգուշացնում է Telegram- ին: Եթե ​​այլ օգտվողներ նույնպես այդ կոնտակտը հայտարարում են որպես սպամ, ձեր հաշիվը ժամանակավորապես կամ անորոշ ժամանակով կսահմանափակվի:

Եթե ​​մենք ուզում ենք արգելափակել այն օգտվողին, ով չի կապվել մեզ հետ կամ ով արդեն դա արել է, բայց մենք «սպամ» չենք տվել, պարզապես Մենք պետք է գնանք Telegram- ի Կարգավորումներ> Անվտանգություն և գաղտնիություն> «Արգելափակված օգտվողներ», Այնտեղ մենք կարող ենք ավելացնել նորերը կամ խմբագրել արդեն արգելափակվածները: Մենք կարող ենք նաև դա անել զրույցից կամ նշված օգտագործողի տեղեկատվությունից, որին մենք մուտք ենք գործում ՝ կտտացնելով նրա պրոֆիլի լուսանկարին: Ստորև կտեսնենք «օգտագործողին կարմիրով արգելափակելու» տարբերակը:

Մենք կարող ենք նաև հաղորդել ալիքների և խմբերի մասին որպես սպամ: Anyանկացած պահի, եթե մենք մտնում ենք խումբ կամ ալիք, կտտացնելով անունը, կհայտնվի ընտրացանկ, որում մենք կարող ենք «զեկուցել»: Դա անելուց հետո այն կհեռացնի մեզ այն խմբից կամ ալիքից, որին նրանք այլևս չեն կարողանա ավելացնել: Եթե ​​զղջում եք «զեկույցը» սեղմելուց, նրանք պետք է ձեզ հրավեր ուղարկեն և ընդունեն այն նորից մուտքագրելու համար:

Եւ իհարկե, կարող եք նաև արգելափակել բոտերին:

Ի՞նչ է պատահում, երբ ինչ-որ մեկին արգելափակում եմ:

Երբ դուք արգելափակում եք կոնտակտը, նրանք այլևս չի կարողանա ձեզ հաղորդագրություններ ուղարկել (ոչ մի գաղտնի զրույց), ոչ մի զանգ: Այն նաև չի կարողանա ձեզ ավելացնել խմբերի մեջ: Ինչ ավելի, նրանք չեն կարողանա տեսնել ձեր պրոֆիլի նկարը կամ ձեր առցանց կարգավիճակը (դուք միշտ կհայտնվեք որպես «վերջին անգամ շատ վաղուց»):

Ինչպե՞ս իմանալ, որ ինձ արգելափակել են:

Անպայման իմանալու միջոց չկա, բայց միշտ նշաններ կան: Երբ դուք արգելափակված եք, ձեզ հետ պատահում է, որ դա տեղի է ունենում ձեր ուղարկած հաղորդագրությունները միշտ կմնան տիզ. Դուք չեք կարողանա տեսնել պրոֆիլի նկարը (ինչը, եթե նախկինում տեսել եք, բավականին հստակ նշան է, որ արգելափակվել եք) և դուք նույնպես չեք կարող իմանալ նրանց վերջին կապի ժամանակը: Այո, դա հիմնականում նույնն է, ինչ տեղի է ունենում այն ​​ժամանակ, երբ ինչ-որ մեկին արգելափակում ես, բայց դա երեւում է մյուս կողմից:

Սպամբոտ հեռագիր

Ինչպե՞ս իմանալ, արդյոք ձեր հաշիվը սահմանափակ է, և ինչ անել:

Հնարավոր է, որ ձեր հաշվի վրա կողպեք լինի, և ձեզ թույլ չտան գրել օտարներին, ստեղծել և մարդկանց հրավիրել ալիքներ և խմբեր:և այլն Շատ հազվադեպ է, որ նրանք ձեր հաշվի վրա սահմանափակումներ են դնում նորմալ օգտագործման դեպքում, բայց եթե մենք գերազանցում ենք, օրինակ, խմբերի ստեղծումը և խմբին մարդկանց ավելացումը առանց նրանց համաձայնության, հնարավոր է, որ մենք սահմանափակենք Telegram հաշիվը:

Սահմանափակումը կարող է լինել ժամանակավոր, մեկ օր, մեկ շաբաթ կամ կարող է լինել անժամկետ (ընդմիշտ): Ամեն դեպքում, Դուք պետք է կապվեք bot @spambot- ի հետ (մի քանի ստուգված հաշիվներից մեկը, որը կգտնեք Telegram- ում): Նա ձեզ կասի ամեն ինչ ձեր բլոկի մասին, և դուք կարող եք բողոքել, եթե կարծում եք, որ դա անհիմն է կամ սխալ է եղել:

Telegram- ի հետ կապված ցանկացած այլ խնդրի, կասկածի կամ հարցի համար դուք ունեք ցուցակ հաճախ տրվող հարցեր և, եթե մնացած ամենը ձախողվի, հիշեք դա օգտատերերի հրաշալի աջակցություն ունի, Ձեր Telegram- ի ցանկացած հավելվածի կարգավորումներից կտտացրեք «Հարց տուր», իսկ Telegram- ի աջակցության կամավորները կպատասխանեն ձեզ:

Ներբեռնել | Հեռագիր X 

Ներբեռնել | Հեռագիր


Հոդվածի բովանդակությունը հավատարիմ է մեր սկզբունքներին խմբագրական էթիկա, Սխալի մասին հաղորդելու համար կտտացրեք այստեղ.

2 մեկնաբանություն, թող ձերը

Թողեք ձեր մեկնաբանությունը

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու:

*

*

  1. Տվյալների համար պատասխանատու՝ AB Internet Networks 2008 SL
  2. Տվյալների նպատակը. Վերահսկել SPAM, մեկնաբանությունների կառավարում:
  3. Օրինականություն. Ձեր համաձայնությունը
  4. Տվյալների հաղորդագրություն. Տվյալները չեն փոխանցվի երրորդ անձանց, բացառությամբ իրավական պարտավորության:
  5. Տվյալների պահպանում. Տվյալների շտեմարան, որը հյուրընկալվում է Occentus Networks (EU) - ում
  6. Իրավունքներ. Timeանկացած պահի կարող եք սահմանափակել, վերականգնել և ջնջել ձեր տեղեկատվությունը:

  1.   Carlos ասաց

    Եթե ​​ես հեռագրում թաքցնում եմ բջջային հեռախոսիս համարը, և հեռագրում գտնվող մի մարդու ուղարկում եմ հաղորդագրություն, այդ մարդը կարո՞ղ է արգելափակել ինձ, եթե չունեմ թաքնված համարը:

  2.   Իսա ասաց

    Հեռագրում արգելափակվելուց հետո կարող եք վերականգնել ուղարկված հաղորդագրությունները: