Apple nerbitake beta kaping papat iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 lan macOS Monterey

Sistem operasi Apple kanggo pangembang

Rong minggu kepungkur Apple ngluncurake beta katelu kanggo pangembang kabeh sistem operasi sing ditampilake ing WWDC 2021. beta katelu iki kalebu sawetara warta sing durung ditemokake ing betas sadurunge. Asil tes sistem isih apik. Nanging, akeh pangembang sing isih wegah ngalami perubahan gedhe kaya sing bisa ditindakake ing Safari. Ora preduli, Apple tetep nganggo timeline pribadi lan ngluncurake beta kaping papat kanggo pangembang kabeh sistem: iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15, watchOS 8 lan macOS Monterey.

Beta kaping papat kanggo nerusake pangowahan sistem operasi Apple

Yen sampeyan duwe nginstal betas pangembang ing ndhuwur piranti apa wae sampeyan bisa uga duwe kabar ing aplikasi Setelan. Iki minangka peluncuran beta kaping papat kanggo pangembang ing njero Program Pangembang Apple. Yen sampeyan minangka bagean saka program beta umum, sampeyan ora bakal duwe kabar amarga versi anyar iki mung mengaruhi kreator aplikasi lan pangoptimal sistem.

Versi anyar saka iOS lan iPadOS 15 Nduwe kode 19A5307g. Nanging, mbangun saka watchOS 8 versi anyar iki yaiku 19R5312e. Sampeyan kudu eling yen nginstal pembaruan ing watchOS 8 kudu nganyari iPhone nganggo iOS 15 nganti beta kaping papat. Liyane saka nganyari tvOS 15 diinstal liwat nginstal profil anyar liwat Xcode lan MacOS Monterey sing nganyari katon ing Preferensi Sistem.

iOS lan iPadOS 15, macOS Monterey lan watchOS 8

Artikel sing gegandhengan:
iOS 15 pamitan kanggo lelungan lan kertu acara sing kadaluwarsa ing Wallet

Kita bakal bisa ndeleng warta ing beta kaping papat iki amarga Apple kudu ngluncurake kabeh pembaruan sing ditinggalake sawise WWDC 2021. Sampeyan uga kudu dingerteni yen Big Apple mutusake nggawe konsep konseptual menyang Safari anyar utawa yen luwih milih muter, baleni maneh desain lan struktur iOS 14, lan ngenteni diluncurake ing iOS mbesuk lan iPadOS 15.1.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.