Apple Nerbitake Betas Wolu iOS 14.5 lan iPadOS 14.5 kanggo Pangembang

Mung seminggu kepungkur, Apple ngeculake betas kaping pitu iOS 14.5 lan iPadOS 14.5, lan saiki wis dirilis versi kaping wolu sistem operasi kasebut kanggo pangembang.

Yen kita ngelingi dina iki uga ngumumake acara virtual sabanjure Selasa mbesuk, Perlu dielingake manawa ing intine kasebut, warta versi anyar iki bakal ditampilake lan pungkasane bakal dirilis kanggo kabeh pangguna.

Apple wis diluncurake sawetara wektu kepungkur iOS 14.5 beta 8 lan iPadOS 14.5 beta 8 kanggo pangembang, seminggu sawise ngluncurake versi kaping pitu. Iki kedadeyan sawise Apple resmi ngumumake acara kasebut ing tanggal 20 April, ing endi kita ngarepake Tim Cook lan time bakal ngenalake warta iOS 14.5 menyang masarakat.

Iki kalebu macem-macem fitur anyar, kalebu kemampuan kanggo mbukak kunci iPhone nggunakake Apple Watch, kaya saiki kanggo Mac, lan swara Siri anyar.

Versi anyar iOS 14.5 beta 8 saiki kasedhiya kanggo pangembang lan pangguna beta umum liwat update ota ing app Setelan. Kaya biasane, yen nganyari ora langsung katon kanggo diunduh, terus priksa manawa mbutuhake sawetara menit kanggo diluncurake menyang kabeh pangembang sing wis kadaptar. Nomer build kanggo rilis dina iki yaiku 18E5199a.

Nalika kita ngenteni rilis versi iOS 14.5 Calon RilisSaiki kayane Apple bakal nindakake sawise acara minggu ngarep. Mesthine dheweke pengin nggawe kaya iki supaya ora mbukak luwih dhisik sawetara piranti anyar sing bakal ditampilake ing acara kasebut dina Selasa, kayata iPad Pro anyar, utawa AirTags sing akeh dikabarake.

Yen piranti kasebut pungkasane ditampilake ing dina Selasa, piranti kasebut bakal ditampilake ing kode iOS 14.5 RC, lan Apple pengin nggawe kita ragu-ragu nganti intine ing dina Selasa ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sh4rk ngandika

    Ing kana, kanthi tenang, ora ana sing kesusu supaya bisa mbukak kunci telpon tanpa masang pin kaya taun 2011.

    1.    Toni Cortés ngandika

      Acara kasebut mung kari nem dina. Muga-muga bisa diluncurake nalika rampung. Amarga wis ngerti babagan mbukak kunci nganggo Apple Watch, ngenteni wis suwe….