Apple ngomong babagan masa depan band Apple Watch

Ing wawancara anyar, loro eksekutif Apple wis bisa menehi komentar macem-macem saka sudhut lan kemungkinan sing Apple Watch wis ing nyudo, desain lan kabeh sing konco wong.

Evans Hankey, Wakil Presiden Desain Industri ing Apple lan Stan Ng, Wakil Presiden Pemasaran Produk, padha komentar karo Hypebeast ing tali Apple Watch. Yen sampeyan pangguna Apple Watch, sampeyan bakal ngerti macem-macem jinis, bahan lan warna sing kudu kita pribadhi kanggo piranti kanthi lincah, adaptasi ing saben kesempatan, dadi salah sawijining aksesoris sing paling akeh diinvestasikan ing produk Manzana.

Ing kamungkinan ngganti dial, gaya tali lan werna, malah werna lan materi saka Apple Watch dhewe, Hankey ngandika sing kedhaftar duwe "jumlah luar biasa saka kombinasi bisa" kanggo netepake gaya dhewe saben wektu.

Salah sawijining maksim sing dadi ciri Apple Watch ing babagan iki, yaiku tali kasebut ngladeni kita saka model menyang model, saka siji taun nganti liyane, anggere kita tetep ukuran jam kita. Contone, karo Apple Watch Series 7 anyar, Apple nambah ukuran jam tangan dadi 41 lan 45mm, nanging pita ing model 40 lan 44mm kompatibel karo tambahan sing cocog.

Hankey pengin nandheske Njaga "kompatibilitas mundur" ing antarane band lawas lan model anyar minangka salah sawijining prioritas utama tim Apple Watch. Soko sing, kanthi pribadi, ngyakinake kita. Ngerti manawa dhuwit sing bakal kita nandur modal ing tali ing model apa wae bakal ngladeni kita, mesthi dadi insentif kanggo terus nindakake.

Saka Apple Watch pisanan nganti Seri 7 saiki, interchangeability wis dadi pondasi produk kasebut. Saka gaya lan warna tali, bahan jam tangan lan jam tangan sing wis sampeyan pilih lan disesuaikan, Apple Watch nawakake kombinasi potensial sing luar biasa, kanthi jumlah ewonan. Saben-saben kita wis nyempurnakake desain Apple Watch, kita wis nyoba kanggo njaga kompatibilitas karo model sadurungé, sanajan tampilan wis berkembang liwat taun.

Kanggo kita, tali kasebut dudu masalah teknologi murni: saben tali nuduhake katresnan kita marang bahan, kerajinan lan proses manufaktur.

Senadyan kabeh sing wis dikabarake lan wis bisa metu ing paten, Tali Apple Watch ora kalebu teknologi apa wae, nanging desaine nduweni peran penting miturut sing diwawancarai kanggo mesthekake yen fungsi Apple Watch ora diganggu. Ng wis ujar manawa tali Apple Watch nduweni fitur "inovasi" kanggo mesthekake yen nyaman lan ora ngrusak pengalaman Apple Watch.

Cetha yen tali Apple Watch minangka bisnis bunder kanggo Apple lan sing narik banget minangka pangguna. Kita mesthi lega ngerti, kayane, kita bakal bisa terus nggunakake tali kita ing model mangsa saka jam tangan Cupertino.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.