Beta katelu kanggo pangembang sistem operasi Apple saiki kasedhiya

Betas kanggo pangembang sistem operasi Apple anyar

Rong minggu sawise diluncurake ing beta kapindho sistem operasi Apple anyar, Beta katelu kanggo pangembang saiki kasedhiya. Iki minangka update utama kaping telu kanggo watchOS 8, tvOS, iOS lan iPadOS 15, saliyane macOS Monterey, sing kalebu fitur lan optimisasi anyar kanthi tujuan nggayuh versi stabil kanggo diluncurake resmi ing musim gugur. Ing kasus iki, mung ana warta kanggo pangembang, Program beta publik durung nampa nganyari apa-apa, sanajan diarepake bakal nampa sawetara dina sabanjure.

Ayo welcome beta kaping telu ing tvOS, iOS, iPadOS 15, lan nontonOS 8.

iOS lan iPadOS 15 tekan beta kaping telu kanggo pangembang kanthi lelungan dawa rampung lan kudu rampung. Nanging, isih ana pangowahan sing ora cocog karo pengalaman pangguna kayata desain ulang Safari. Mula kerja terus nggabungake, ningkatake, lan ngoptimalake pangowahan kasebut supaya bisa stabilitas ing piranti lunak. Ing kode pambangunan 19A5297e Beta katelu kanggo pangembang iOS lan iPadOS 15 bakal teka.

Kajaba iku, kanthi kode 19A5297e kasedhiya versi beta kaping telu saka watchOS 8. Sistem operasi sing ora dingerteni dening bocah cilik sing paling apik nanging jero banget. Fitur anyar sing gegandhengan karo bidang, aplikasi Turu kanthi ngawasi tingkat ambegan, lsp.

Artikel sing gegandhengan:
Safari ing iOS 15, iki minangka warta ing iPhone lan iPad

Pungkasan, kita uga nampani beta katelu tvOS 15 sing instalasi beda karo piranti liyane. Kanggo nginstal pembaruan iki, sampeyan kudu dadi pangembang lan instal profil tartamtu liwat Xcode ing Apple TV. Nganyari iki nggawa sawetara fitur anyar: SharePlay, kemampuan kanggo nyambungake rong mini HomePod minangka output, bagean tematik anyar ing njero, lsp.

Cara nginstal betas pangembang kasebut ing piranti

Ing kasus tvOS 15 prelu instal profil pangembang tartamtu liwat Xcode ing Apple TV lan banjur nerusake instalasi nganyari.

Ing kasus watchOS 8, sampeyan kudu nginstal iOS 15 beta ing iPhone lan, mengko nganyari sistem operasi saka aplikasi Watch. Yen sampeyan wis nginstal beta kapindho iOS lan iPadOS 15, kanggo nginstal beta katelu mung ngakses Pembaruan Piranti Lunak ing Setelan lan nerusake instalasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.