Apple Pay kasedhiya ing Jerman

Kabeh kayane nuduhake manawa peluncuran Apple Pay ing Jerman wis cedhak lan bisa kedadeyan sajrone sawetara jam sabanjure.

eBay bakal ndhukung Apple Pay ing pungkasan taun iki

Sithik mbaka sethithik, Apple Pay dadi salah sawijining platform sing paling akeh digunakake minangka metode pambayaran ing saben dina, akeh pangguna, amarga kaca lelang eBay, saiki ngumumake bakal menehi dhukungan kanggo Apple Pay ing pungkasan taun iki, sanajan saiki mung ing Amerika Serikat.

Cara mbayar nganggo Apple Pay

Bank anyar sing ndhukung Apple Pay

Kanggo minggu kapindho berturut-turut, Apple wis ngembangake jumlah bank lan institusi kredit sing didhukung, nanging wektu iki ing Rusia, Kanada lan Jepang.

Apple Pay saiki kasedhiya ing Jepang

Jepang minangka negara paling anyar sing nggunakake teknologi pembayaran elektronik Apple Pay, sawise nganyari utama kaping pisanan menyang iOS 10

Endi Apple Pay ing Spanyol?

Kita tekan khatulistiwa 2016 lan kita isih durung duwe warta nalika Apple Pay teka ing Spanyol. Napa sistem pembayaran seluler durung tekan Spanyol?