NgarepPod

Deezer nggabung karo HomePod

Deezer nggabung karo HomePod. Sampeyan saiki bisa ngeset Deezer minangka panyedhiya musik default lan Siri bakal digunakake kanggo muter lagu ing HomePod.

HomePod Mini vs HomePod - Pandhuan tuku

Yen sampeyan ora mangu-mangu babagan model sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, kanthi pandhuan kanggo tuku sampeyan bakal bisa ngenali model sing paling apik sing bisa dituku.

Nguji HomePod ing basa Spanyol

Peluncuran HomePod menyang iOS 12 pungkasane nggawa basa Spanyol menyang pamicara cerdas Apple, kita wis nyoba lan nuduhake kanthi video