Nguji kapasitas batere iPhone 13 sawise nyopot

Kaya sing diarepake, sanalika Apple wiwit ngirim pesenan sing pertama iPhone 13, teardown pisanan wis diwiwiti kanthi cepet ing media sosial. Tansah ana akeh penasaran kanggo ndeleng bagian njero piranti anyar sing katon ing pasar.

Lan salah sawijining data pisanan sing bakal dingerteni nalika ndeleng ing njero iPhone 13 anyar, yaiku kapasitas batere nyata, amarga wis dicithak layar ing komponen kasebut. Dadi, kita wis duwe kapasitas batere saka papat model iPhone 13. Ayo dideleng.

Unit pertama pesenan pertama iPhone 13 anyar ing saindenging jagad wis wiwit dikirim. Lan iku klasik kanggo ndeleng sapa pangguna pisanan sing nerbitake "unboxing" lan kesan pisanan, lan sing paling wani, disassemblies pisanan.

Lan mesthine, salah sawijining data sing paling relevan sing bisa dideleng nalika nggawe iPhone yaiku ndeleng kapasitas batere nyata, amarga wis dicithak ing layar. Dadi, kita wis bisa verifikasi manawa perusahaan ora ngapusi kita, lan sejatine papat model anyar iPhone 13 duwe batere kapasitas luwih gedhe tinimbang sing ana ing iPhone 12.

Bandhing antarane iPhone 13 lan iPhone 12

  • iPhone 13 mini: 2.406 mAh vs. iPhone 12 mini: 2.227 mAh
  • iPhone 13: 3.227 mAh vs. iPhone 12: 2.815 mAh
  • iPhone 13 Pro: 3.095 mAh vs. iPhone 12 Pro: 2.815 mAh
  • iPhone 13 Pro Max: 4.352 mAh vs. iPhone 12 Pro Max: 3.687 mAh

Nggoleki kemampuan nyata, perusahaan ora ngapusi kita. Apple wis njamin manawa iPhone 13 Pro nawakake 1,5 jam maneh umure batere dibandhingake karo iPhone 12 Pro, dene iPhone 13 Pro Max duwe umur batere nganti 2,5 horas luwih dawa tinimbang iPhone 12 Pro Max.

Dadi kanggo numpak prau, iku sing pertama sing wis diamati ing disassemblies sing diterbitake pisanan. Kita bakal ngenteni pembongkaran peralatan kasebut iFixit kanggo rincian teknis liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ivan ngandika

    Luwih langka manawa iPhone 13 duwe batere luwih akeh tinimbang iPhone 13 pro