Produksi prosesor A15 sing bakal dipasang karo iPhone 13 diwiwiti

A15

Perencanaan produksi saka iPhone 13 dadi kaya sing direncanakake. Kayane ora bakal ana penundaan kaya sing kedadeyan taun kepungkur amarga pandemi sing nyenengake, lan wektu produksi komponen wis bisa ditemokake.

Bukti iki yaiku jantung iPhone 13, prosesor A15, bakal wiwit diproduksi ing wulan Mei. Yen komponen liyane ngetutake jadwal sing padha, taun iki ora bakal ana wektu tundha nalika mbukak sawetara ponsel Apple.

Digitimes mung nerbitake laporan anyar sing nerangake manawa prosesor A15 bakal wiwit diproduksi ing wulan swimsuit. Wektu produksi sing apik kanggo peluncuran iPhone 13 nalika musim gugur. Chip A15 bakal nggunakake ukuran mbangun 5 nanometer padha karo A14.

A15 bakal diproduksi ing 5 nm

Hubungan Apple lan TSMC bakal terus saya kuat, terus berkembang lan ngemot ukuran proses anyar. Kripik kasebut A14 iku prosesor sing diproduksi massal pertama nggunakake teknologi 5-nanometer. A15 bakal terus nggunakake proses sing padha.

5 nanometer misuwur minangka bagean saka sebab kenapa chip M1 saka Silicon Apple luwih hemat energi tinimbang chip Intel sing diganti, amarga Intel wis ngupayakake ngetrapake ukuran matriks proses. CPU paling anyar nggunakake pabrikan 10-nanometer. Bentenipun abysmal.

Nalika A15 terus diproduksi ing 5 nanometers, apa wae peningkatan kinerja lan efisiensi bakal ditemokake utamane liwat perubahan arsitektur amarga keahlian Apple lan TSMC ing arsitektur. ARM.

Kesinambungan teknologi iki umum ing proses chip Apple. Nyatane, ngetutake gaya sing wis ditemtokake nggunakake ukuran proses sing padha sajrone rong taun.

Apple lan TSMC dheweke memimpin industri nganggo chip mas-7 nanometer massal pertama karo A12, lan sabanjure ngetutake teknologi sing padha kanggo A13. Kajaba iku, 10 output nanometer digunakake pisanan ing A10X lan maneh ing A11.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.