Sepur Apple Car mlayu lan kita ora bakal bisa ndeleng

Mesthi ora ana kabar sing jelas sing nggawe kita mikir yen proyek Apple iki kanggo nggawe mobil cerdas bisa ditindakake. Pancen wis akeh kabar, desas-desus, bocor lan rincian liyane babagan kemungkinan kendaraan iki bakal katon ing wayah awan, nanging kita kudu ngerti kasunyatan lan Kayane Apple Car iki luwih akeh gosip tinimbang kasunyatan.

Ora ana sing bisa konfirmasi manawa proyek iki ora ana utawa wis ana, Sing kita ngerti yaiku ora ana sing bisa menehi saran manawa mobil cerdas iki bakal cepet ndeleng cahya. Sing bisa diarep-arep yaiku piranti lunak sing bisa dipasarake kanggo proyek sing digawe, sanajan bener iki uga kahanan sing durung mesthi lan ora ana sing ditutup karo sapa wae ...

Bocor anyar katon nuduhake manawa proyek Apple Car ditinggalake

Kita kudu miwiti saka basis sing ora cetha apa bakal duwe bathi utawa ora kanggo Apple kanggo Pabrik mobil cerdas, nanging iki soko sing bakal padha sinau lan bakal ngerti luwih saka kita. Sing jelas ana analis khusus Ming-Chi Kuo nuduhake ing tweet yen saiki kabeh wis mandheg, dheweke malah "ngomong babagan proyek sing dibubarake."

Ing kabeh wektu iki kita wis weruh warta lan desas-desus babagan kemungkinan Apple bakal nggawe mobil cerdas saka merek dhewe, nanging pesawat saka engineers, pembubaran praktis saka tim karya lan project unsound kanggo sijine iku ing sawetara cara, ndadekake. kita mikir sing iki iku dadi adoh yen tau rampung munggah. Ing wayahe misale jek sing kabeh ing Stand By nganti mengko, kita bakal weruh apa pungkasanipun rampung liwat wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.