AirPods 3 lan Apple Music Hi-Fi anyar sawetara minggu

Apple AirPods

Gosip babagan sing anyar AirPods generasi katelu bebarengan karo Apple Music kanthi kualitas Hi-Fi, saiki katon saka Hit kaping pindho saben dina. Gosip babagan AirPods generasi katelu saiki isih langka, nanging sejatine kita wis suwe ngobrol babagan iki.

Diarepake manawa presentasi sadurunge saka Apple headphone iki bakal katon nanging pungkasane ora. Saiki diarani uga bisa diiringi versi Apple Music sing direnovasi, sing tegese kualitas audio luwih dhuwur kanggo pangguna sing "luwih ngrungokake." 

Apple Music dina iki njaga cap 256 XNUMX AAC, lan kualitas CD 16-bit / 44.1kHz padha karo 1.141 kbps. Saliyane kita duwe kualitas studio 24-bit / 192kHz sing padha karo 9.216pbb. Tingkat kasebut minangka sing ditawakake layanan kayata TiDAL, Qobuz lan Amazon, dene Deezer lan Spotify isih ana kualitas CD lan Apple Music ing sangisore kabeh, mula bisa uga nambah fitur anyar babagan iki.

Iki bakal ditrapake kanthi logis tanpa biaya ing layanan kasebut dadi pangguna bakal tetep mbayar biaya sing padha kanggo nyakup kualitas audio Hi-Fi, mesthi miturut desas desus saka Hits Daily Double. Yen warta iki bener, kita yakin bakal ngasilake bathi sanajan regane ora mengko mundhak, lan iku strategi pemasaran sing luar biasa, mung kasedhiya kanggo Apple (amarga alasan ekonomi) lan ora nambah kuota kanggo nawakake kualitas sing luwih dhuwur yaiku nalika nawakake film 4K HDR gratis yen sampeyan tuku ing HD ...

Kayane WWDC sabanjure bakal dadi kunci kanggo nambah anyar iki menyang Apple Music lan malah langsung ngluncurake AirPods 3. Kita bakal bisa ndeleng apa sing sejatine kedadeyane, lan muga-muga bisa uga bener amarga bakal dadi kauntungan kanggo kabeh pangguna Apple Music dibandhingake karo layanan streaming musik liyane. Nambahake audio Hi-Res bakal luwih suwe, nanging kanthi biaya tambahan, kita uga ora bisa ngerteni apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.