AirTag vs Tile: sing endi sing butuh wektu kanggo nemokake?

AirTag vs Tile

Aksesoris kanggo produk trek, unsur utawa obyek saben dina kita ora anyar ing taun 2021. Nanging, AirTag, aksesoris locator Apple, yen iku anyar amarga diluncurake sawetara minggu kepungkur lan asil sawise digunakake cukup apik. Produk liyane sing padha karo AirTags yaiku pelacak merek Tile. Sawetara dina kepungkur tes rampung mbandhingake wektu kanggo nemokake obyek sing ilang karo AirTag lan Genteng, mula mriksa kekuwatan jaringan sing beda lan efisiensi lokasi. Asile? AirTags menang kanthi longsor, nanging nduweni kualifikasi.

30 menit kanggo nemokake AirTag, meh 12 jam kanggo nemokake Ubin

Tes kasebut ditindakake ing web TechRadar ing endi ana AirTag lan Tile Mate ditinggalake pager jam 9 esuk dina Senin ing wilayah sing sibuk. Sawise mulih lan ngaktifake mode loro aksesoris sing ilang, tes diwiwiti. On mung 30 menit kabar ditampa ing iPhone ndeteksi lokasi AirTag sing ilang. Sajrone tes kasebut, tekan 13 kabar deteksi aksesoris sing ditampa.

Artikel sing gegandhengan:
Kabeh informasi babagan AirTags, locator obyek Apple

Nanging, tandha pisanan saka Tile Mate teka sawise 12 jam wiwit wiwitan tes. Makane mutu jaringan Apple Search luwih kuat lan kuat tinimbang Tile. Nyatane, jaringan kasebut mung kudu ditambah amarga kudu duwe iOS 14.5 supaya bisa nemokake AirTags lan level adopsi versi iki bakal mlaku ing crescendo Ing minggu sabanjure.

Nanging ora kabeh emas sing luwih apik. Yen kita analisa ing ndeteksi lokasi spesifik aksesoris pelacakan, AirTag dununge adoh ing dalan sing sejajar karo sing sejatine. Dibandhingake karo Tile Mate sing nemtokake dununge luwih tepat. Kanggo Apple, iki ora nyenengake wiwit saiki chip U1 kanthi teknologi ultra wideband Iki bakal nyuda meter kesalahan yen sampeyan miwiti nggoleki aksesoris.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.