Apple bakal nyumbang $ 1 saka saben tuku karo Apple Pay kanggo konservasi Bumi

Dina iki dina intine, presentasi sing bakal ndeleng piranti anyar sing dipimpin dening baris anyar iPads. Saka iPhone News sampeyan bisa ngetutake kabeh warta, lan sawise Keynote kanthi informasi sing ditambahi. Keynote sing mesthi wong-wong saka Cupertino bakal ngandhani babagan ekologi lan lingkungan, lan mung rong dina Dina Bumi bakal dirayakake lan Apple uga miwiti kampanye kolaboratif. Apple bakal nyedhiyakake dolar saben tuku liwat Apple Pay ing toko resmi. Maca terus, sampeyan bakal menehi katrangan babagan warta penting iki.

Sampeyan kudu ujar manawa iki "Promosi" utawa sumbangan mung bakal digawe karo transaksi Apple Pay sing digawe ing Amerika Serikat, pasar sing duwe posisi dominan sing jelas. Ing email sing dikirim menyang pangguna Apple Pay, dheweke ngelingake pangguna yen tumbas sing digawe karo Apple Pay ing situs web resmi perusahaan, ing aplikasi Apple Store, utawa ing Apple Store fisik, bakal nyumbang sumbangan $ 1 saka Apple menyang Conservation International. Organisasi sing kerja kanggo nyorot lan njamin mupangate kritis sing diwenehake manungsa kanggo manungsa. Nggabungake lapangan ing lapangan karo inovasi ing sains, kabijakan lan finansial, Conservation International wis mbantu nglindhungi luwih saka enem yuta kilometer persegi ing segara lan segara ing luwih saka 70 negara.

Warta gedhe, sing jelas bisa ditrapake kanggo tuku liyane ing negara liya, sing maneh nduduhake minat Apple kanggo ngreksa planet iki. A kapentingan sing mesthi bakal njupuk panggung nalika Keynote saiki. Kita bakal bisa ndeleng apa liyane sing dibahas, kita seneng karo piranti anyar, nanging kita uga kudu seneng, utawa luwih-luwih, minat Apple kanggo ngurus planet iki. Kita bakal menehi informasi…


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.