Apple fokus ing Touch ID ing layar

Tutul ID ing layar iPhone 13

Perusahaan Cupertino tetep wegah kanggo kalebu teknologi identifikasi biometrik ing layar, sanajan sawetara perusahaan wis berkembang kanthi cara sing biasa, ana liyane kayata Huawei utawa Xiaomi sing ngleksanakake sistem kasebut kanthi apik ing ponsel.

Mula, Apple, sing ora pengin ditinggalake, saiki sinau babagan ngetrapake Touch ID ing layar sing ngiringi Face ID saiki. Serangkaian paten nduwe ide iki manawa perusahaan Cupertino ora pengin kanthi temen-temen ninggalake Touch ID nanging ... apa durung kasep? Implementasi anyar ora nate lara.

Kita miwiti kanthi ngelingake, kalebu teknologi kasebut pancen ora bisa ditampa iPhone 13, luwih becik iPhone 14 utawa jeneng Apple mutusake menehi piranti ing taun 2022. Kanthi cara iki, merek nggarap paten kanthi jeneng "Tampilan piranti elektronik kanggo pencitraan liwat-tampilan", kaya sing dijelasake ing Apple Insider. Ing teori, penyebaran paten fokus ing kemungkinan njupuk bekas driji tartamtu nalika ndemek bagean tartamtu ing layar, Kanthi rumus sing gampang banget, mula umume para pamaca sidik jari layar, njupuk foto cedhak saka driji kita.

ID Wajah, yen wis biasa, pancen teknologi sing luar biasa. Nanging, tekane pandemi iki lan panggunaan topeng nggawe kita paling cepet bali menyang iPhone 5, amarga Touch ID durung teka nganti iPhone 5s. Kita ngomong babagan teknologi lawas sing mlebu kode mlebu kode kanggo mbukak kunci piranti, sing sejatine akeh sing mboseni. Nalika topeng mboko sithik ilang, kita mung bisa ngarep-arep manawa Apple ngetrapake Touch ID ing layar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.