Apple Ngenalake iMac Anyar karo M1 Chip

Revolusi Mac diwiwiti karo presentasi chip M1 dening Apple. Ninggalake Intel kanggo ngrancang prosesor dhewe ditandhani sadurunge lan sawise ing sejarah Mac. Mula, Apple mutusake terus lan saiki iMac anyar nganggo chip M1, kanthi layar 24 inci, kasedhiya kanthi macem-macem warna, kanthi desain kompak lan bahan sing tipis banget, sing nuduhake evolusi lengkap taun pembangunan iMac.

Layar abadi 24 inci, iMac anyar kanthi chip M1

IMac anyar misuwur, sing paling penting, kanggo integrasi Chip M1, produk anyar sing ditambahake menyang komputer sing wis ditampilake ing pungkasan taun pungkasan dening Apple lan wiwit pangowahan revolusioner ing arsitektur Apple. Sorot na tambah kinerja dibandhingake karo iMac sadurunge 21.5 inci.

Nyatane, nyuda wates lan pigura ing desain nggawe ukuran sing padha bisa uga ana layar 24 inci. Kanthi luwih saka 11.3 yuta piksel, layar iki dadi salah sawijining model iMac sing digawe Apple paling anyar nganti saiki.

Sampeyan uga penting kanggo negesake warta ing level audio, mikropon lan kamera. Nggabungake layar HD Facetime sing bisa ngrekam lan njupuk gambar kanthi resolusi 1080p.

Sampeyan wis 4 port USB-C, loro sing kompatibel karo Thunderbolt, saliyane kanggo nggabungake sistem pangisian daya anyar sing padha karo MagSafe. Kajaba iku, konektivitas Ethernet dilebokake ing basis pengisian daya sing disambungake karo cahya, sing anyar durung katon nganti saiki.

Trabasan anyar digabung menyang keyboard: Spotlight, Emoji, lsp. Lan ing padha Touch ID terintegrasi, bisa mbukak kunci iMac nganggo bekas driji. Opo maneh, Sampeyan bisa ngoper pangguna adhedhasar bekas driji sing mbukak kunci iMac.

Harga lan kasedhiyan iMac anyar

IMac bakal kasedhiya ing pitung warna lan bakal diwiwiti ing Dolar 1299. IMac pertama bakal dilindhungi undhang-undhang tanggal 30 April lan unit pertama bakal diwiwiti ing wulan Mei.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.