Apple wis nyiapake AirTags luwih saka rong taun

AirTag Iki minangka piranti sing wis dibahas pirang-pirang taun saiki, sampeyan bakal ngerti manawa suwene sampeyan wis ngancani kabar lan desas-desus manawa perusahaan Cupertino nawakake lan ngirim supaya cepet banget.

Nanging, sanajan produk kasebut katone cukup sederhana, kasunyatane yaiku Apple kudu nindakake sawetara taun suwene kanggo nyusun pelacak anyar. Perusahaan Cupertino njaluk persetujuan peraturan kanggo AirTags rong taun sadurunge diluncurake.

Bisa uga, ing level hardware, ide kasebut luwih gampang dileksanakake tinimbang ing level piranti lunak. Jinis jaringan bolong liwat Bluetooth sing digawe dening perusahaan Cupertino ing sekitar AirTag, kudu dianyari lan paling penting modernisasi aplikasi Panelusuran iPhone, uga produk merek liyane. Ana prekara sing ora bisa mlaku kanthi apik lan Apple wis luwih saka rong taun diluncurake. Nanging, saiki dheweke malah cepet menehi komentar manawa piranti Android uga bakal melu ngatasi AirTags kasebut.

Sajrone paruh kapindho 2019 Apple wis ngulungake FCC ing Amerika Serikat informasi sing dibutuhake kanggo ngatur lan nyelehake AirTags ing pasar, sing bakal diluncurake. Akeh sing bisa digunakake saiki ing produk sing kayane dirancang kanggo golek tombol liyane, nanging mesthine perusahaan Cupertino bakal nulung tangan supaya kita bisa ngatur omah sing gegandhengan liwat HomeKit lan kabeh piranti sing kompatibel, Bayangake nggawa iPhone sampeyan menyang AirTag sing ana ing ngarep omah lan kabeh lampu mati nalika sampeyan lunga, apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.