Apple Event: HomePod Mini teka kanthi pirang-pirang warna

Acara Apple ing wulan Oktober diwiwiti kanthi kejutan sing nyenengake para penyayang HomePod. Kanggo kabeh wong sing nganggep HomePod minangka komponen sing dilalekake dening Apple sawise ilang HomePod (asline) lan sawetara warta saka Apple babagan fungsi-fungsi anyar, dina iki sawetara speaker cerdas anyar wis ditampilake.

Apple mung ngenalake kita ing acara kasebut ngeculke mini soda HomePod kanthi macem-macem warna anyar. Dina iku wis kliwat, sing mung ireng lan putih sing bisa dekorasi meja. Kayane Apple terus nganggo strategi ngenalake warna ing macem-macem kisaran piranti lan wektu iki, dheweke wis ngenalake warna oranye, biru laut lan kuning.

Skema warna anyar iki, sayangé, ora teka karo warta penting ing level piranti lunak kanggo Siri. Pramila kabeh negesake manawa Apple pengin fokusake penyegaran mini HomePod iki ing level fisik lan ora sacara internal.

Kanggo akeh, iki bakal mbantu sampeyan milih HomePod Mini kanggo papan sampeyan (kantor, kamar, pawon ...) lan gabungke karo iMac utawa iPad sing wis ana (utawa malah karo iPhone ing sawetara warna). Model anyar bakal kasedhiya wiwit wulan November (isih kari sawetara dina) lan tetep regane $ 99 dadi aku yakin manawa luwih saka siji pangguna sing mikir tuku piranti iki, bakal ngenteni model anyar kasebut.

Lan kanggo sampeyan, apa pendapat sampeyan babagan soda HomePod iki? Apa sampeyan mikir iki mung minangka indikasi manawa pamicara cerdas Cupertino luwih urip tinimbang saiki lan warta anyar bakal teka?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.