Apple menehi kejutan lan ngluncurake iCloud + ing WWDC 2021

Ing WWDC 2021 uga wis ditrapake kanggo iCloud lan Apple ID. Rong pilihan Apple ID anyar wis diumumake. Salah sijine kanggo ngakses akun sampeyan yen lali sandhi lan siji liyane kanggo menehi informasi minangka warisan nalika sampeyan tilar donya. Uga wis ditampilake iCloud + un bundel telung layanan anyar sing ditambahake ing rencana iCloud saiki gegandhengan karo privasi liwat Internet.

Luwih aman lan privasi nganggo fitur iCloud + anyar

ID Apple wis diwenehi pilihan kanggo kontrol cede akun kita menyang kulawarga utawa kanca supaya, yen ana pati, kita bisa menehi kabeh informasi lan bisa ngatur. Kajaba iku, pilihan liyane wis diwenehake kanggo mbalekake sandhi akun nalika ora kelingan, nambah wong sing cedhak dadi saksi akun kita.

Uga wis ditampilake iCloud +, seri layanan sing ditambahake ing langganan mbayar saiki lan sing ora nambah regane. Iki minangka fitur anyar:

  • Relay pribadi: jinis tameng virtual sing ngidini sampeyan browsing Internet kanthi luwih aman lan pribadi. Nyuwun panjaluk virtual sampeyan dienkripsi ing endi wae.
  • Singidaken Emailku: ndhelikake alamat email pribadi kanthi nggawe macem-macem email acak sing pangalihan menyang alamat pribadi sampeyan.
  • Video Aman HomeKit: ngenalake kamera tanpa wates kanggo dideleng liwat HomeKit sing dibangun ing iCloud.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.