Semono uga asil Q3 kanggo Apple. Layanan saya dhuwur banget

Apple nglaporake asil kuartal kaping telu ing taun fiskal lan wektu iki angka kasebut cukup menarik kanggo perusahaan Cupertino. Sales perusahaan nggawe rekor anyar kanggo kuartal Juni lan bagean saka penghasilan iki amarga sektor layanan sing saya dhuwur kabeh.

Cara kasebut ditandhani dening perusahaan kasebut kanthi pendekatan langsung menyang sektor jasa lan bukti kasebut yaiku sawise ngumumake asil finansial ing kuartal kaping telu taun fiskal, Apple ndhaptar paningkatan pendapatan kanthi akeh dening layanan lan bathi $ 53.800 milyar, mundhak 1 persen sajrone periode taun sadurunge.

59% dodolan seprapat wis digawe dening Apple ing sanjabane AS

Saka kabeh penjualan kasebut, kudu dielingake manawa perusahaan ngasilake luwih saka 50% wong ing njaba Amerika Serikat, khususperusahaan kasebut dhewe ngumumake 59% saka penjualan kuartal ikidadi kayane isih ana ing jalur sing bener nalika adol ngluwihi negarane. Kita uga kudu nyoroti manawa Apple ngomong babagan laba bersih triwulanan $ 2,18 per saham, sing nuduhake penurunan 7 persen.

Angka kasebut jelas ing babagan iki lan kita bisa ndeleng pandhuan sing ditawakake Apple babagan penghasilan, wates reged, biaya lan penghasilan liyane. Kabeh mlebu ringkesan sing rada disederhanakake saengga kita nyadari jumlah dhuwit sing dipindhah ing Apple lan utamane babagan kuartal iki:

  • Penghasilan antara $ 61.000 milyar lan $ 64.000 milyar
  • Margin kotor antara 37,5 persen lan 38,5 persen
  • Biaya operasional antara $ 8.700 milyar lan $ 8.800 milyar
  • Penghasilan / (biaya) liyane $ 200 yuta
  • Perkiraan tingkat pajak 16,5 persen
Dewan Direksi Apple ngumumake dividen tunai $ 0,77 saben saham kanggo saham umum perusahaan. Dividen kasebut bakal dibayar ing tanggal 15 Agustus 2019 menyang pemegang saham rekaman nalika ditutup operasi tanggal 12 Agustus 2019.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.