Beta anyar iPadOS 15 nggabungake desain sing padha karo Safari macOS Monterey

Safari ing iPadOS 15

Wiwit diluncurake beta pertama iOS 15 lan iPadOS 15, wis akeh pangguna sing dheweke wis ngucapake rasa ora nyaman amarga desain anyar, sing meksa perusahaan kudu mikir maneh pendekatan awal lan nggawe perubahan desain ing macem-macem betas sing wis dirilis nganti iOS 15 lan iPadOS 15.

Desain kompak lan gabungan iOS lan iPadOS 15 anyar dispenser karo antarmuka khusus kanggo alamat web lan kanggo nggoleki, nuduhake tab individu sing tanggung jawab nindakake kabeh fungsi. Uga, ing versi iOS, bilah alamat saiki ditampilake ing sisih ngisor layar.

iPadOS 15

Kanthi ngluncurake beta kaping papat iPadOS 15, Apple wis ngenalake desain anyar ing Safari, desain sing padha banget (ora bisa ngomong padha) sing bisa ditemokake ing browser Apple kanggo macOS Monterey.

Nganti beta katelu iPadOS 15, desain Safari ing iPad meh padha karo Safari kanggo iOS 15 nanging ana bilah alamat ing sisih ndhuwur. Kanthi versi anyar iki, Apple wis ngenalake a Bar tab khusus sing diaktifake kanthi standar.

Bar tab ditampilake kanthi otomatis nalika nganyari versi betaOS anyar iPadOS 15. Nanging, liwat bagean Setelan ing Safari, kita nemokake pilihan sing ngidini kita bali menyang desain awal. Yen sampeyan wis biasa karo desain anyar iki lan ora pengin nggunakake desain ulang sing ditampa, sampeyan bisa nuduhake maneh desain kompak versi pisanan.

Yen sampeyan pengin ngerti apa kabeh warta sing teka saka tangan beta kaping papat iPadOS 15 lan iOS 15, sampeyan bisa mampir artikel iki ing ngendi kancaku Ángel wis ngringkes.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.