Chip Aion Bionic anyar ing mini iPad diwatesi kekuwatan

IPad mini A15 Bionic

Mini iPad minangka salah sawijining piranti sing ditampilake sawetara dina kepungkur lan dheweke menehi kejutan nalika diresmekake intine. Kanthi desain anyar lan ndandani interior kanthi chip Bionic A15 sing padha kaya sing dipasang iPhone 13. Nanging, benchmark pisanan sing ditampilake nuduhake manawa kacepetan prosesor Mini iPad dikurangi lan mulane kinerja rada murah tinimbang iPhone 13.

iPhone 13 lan iPad mini nuduhake A15 Bionic nanging beda kekuwatan

Prosesor kaya A15 Bionic duwe macem-macem elemen ing njero kayata CPU. CPU tanggung jawab kanggo ngolah instruksi saka macem-macem program, aplikasi lan layanan sistem operasi. Kacepetan nalika diproses instruksi kasebut bisa diwenehake gambar sing luwih kurang babagan kinerja lan kekuwatan prosesor. Contone, CPU sing jam 3,2 GHz bakal ngasilake 3.200 milyar siklus per detik.

Pisanan pratandha iPad mini 2021 lan iPhone 13 dirilis pagelaran sing beda duwe chip A15 Bionic sing padha. Mini iPad menehi asil 1595 poin kanthi siji inti lan 4540 poin kanthi ujian multicore. Ing kasus iPhone 13, 1730 poin dipikolehi kanthi inti lan ing skor multicore 4660. Tegese kira-kira mini iPad antara 2 lan 8% rada kurang kuat tinimbang iPhone 13.

Artikel sing gegandhengan:
Mini iPad anyar nambah memori dadi 4 GB

iPad mini 2021

Alesan utama data iki gumantung ing kacepetan jam (utawa frekuensi) chip Aion Bionic kaya sing wis dibahas sadurunge. Ing iPhone 13 jam 3,2 GHz nalika iku saka Mini iPad diwatesi dadi 2,9 GHz. Bedane iki bisa mbenerake penurunan daya prosesor iki.

Nanging, Apple ngerti watesan A15 Bionic lan uga ngerti panggunaan sing diwenehake kanggo iPhone lan iPad mini. Mula, kita ngerti manawa pangowahan iki asale saka Cupertino lan sanajan ora bakal ngerti sebabe underclocking, Sing jelas yaiku pangguna ora bakal weruh penurunan kinerja kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.