Anyar «Shot ing iPhone» darmabakti mesthi kanggo Natal

Ditembak ing iPhone

"Saving Simon" minangka video paling anyar sing dirilis ing kampanye "Shot on iPhone". saka Apple lan difilmkan kanthi cara integral karo iPhone 13 Pro anyar. Temenan video anyar iki darmabakti kanggo kampanye Natal.

Video anyar iki disutradarai dening aktor lan produser film sing dinominasi Oscar Jason Reitman lan bapake, produser film sing dinominasikan Oscar Ivan Reitman. Ing kasus apa wae, video kasebut pancen emosional, kaya ing kasus iki darmabakti kanggo kampanye Natal, cukup emosi lan karo banget Apple tutul.

Ing kene kita nuduhake "Shot on iPhone" anyar sing jelas direkam kanthi lengkap karo iPhone 13 Pro nanging banjur diowahi nganggo piranti lunak kanggo menehi asil pungkasan kaya sing kita deleng ing video kasebut:

Iku mesthi worth ndeleng mung kanggo mburi wis. Kurang saka telung menit video kasebut nuduhake crita wong salju. Uga kaya biasane ing kasus kasebut kita duwe pilihan kanggo ndeleng "behind the scenes" supaya kita ninggalake video ing ngisor iki:

Sampeyan mung kudu njagong kanggo seneng loro video lan éling potensial saka kamera iPhone. Ing kasus apa wae, nyenengake kanggo ndeleng carane jinis celana pendek utawa pariwara kasebut direkam. awit ing kasunyatan padha kaya film lan kita weruh curiosities saka syuting lan liyane. Ora ana apa-apa kajaba seneng-seneng.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.