IOS 14.7.1 lan iPadOS 14.7.1 Dirilis kanggo Ndandani Kesalahan Mbukak kunci Apple Watch

14.7.1

Apple wis cepet ndandani bug mbukak kunci Apple Watch. Mung butuh wektu seminggu kanggo nerbitake update IOS anyar kanggo ngatasi masalah kasebut. Bravo.

Yen saiki sampeyan nganyari iPhone menyang versi anyar sing nembe dirilis sakjam kepungkur, iOS 14.7.1, Sampeyan ora bakal duwe masalah maneh nalika mbukak kunci Apple Watch nganggo iPhone. Kanthi versi sadurunge, 14.7, mbukak kunci iki wis ora bisa digunakake.

Sajam kepungkur, Apple ngluncurake versi anyar iOS 14.7.1 kanggo iPhone lan iPadOS 14.7.1 kanggo iPads. Mung seminggu sawise iOS 14.7 dirilis. Perusahaan kanthi cepet mbenerake kesalahan mbukak kunci sing digabungake versi iki.

iOS 14.7 dirilis seminggu kepungkur, nggawa sawetara pangowahan penting kanggo pangguna iPhone: dhukungan kanggo MagSafe Battery Pack kanggo iPhone 12, dhukungan kanggo nggabungake akun Apple Card, fitur manajemen timer anyar kanggo pangguna HomePod kanggo aplikasi Home, lsp.

Masalahe yaiku nalika nganyari iki uga ana kesalahan: Model iPhone nganggo Touch ID ora bisa mbukak kunci Apple Watch dipasangake nggunakake fungsi "Mbukak kunci karo iPhone". "Bug" kasebut cepet dideteksi dening perusahaan, lan kanthi nganyari dina iki bisa dirampungake.

iOS 14.7.1 lan iPadOS 14.7.1 uga ndandani masalah utama kerentanan ditemokake sawetara dina kepungkur. Dadi, Apple nyaranake nganyari sanalika bisa.

Nganyari rampung kaya biasane, liwat OTA. Yen sampeyan duwe kanthi otomatis, iki bakal rampung bengi iki. Yen sampeyan pengin meksa, mula kaya biasane: Setelan, Umum, Nganyari Piranti Lunak, lan IOS 14.7.1 bakal katon.

Aku uga ngelingake sampeyan yen sampeyan ndeleng manawa nganyari pembaruan iku alon, amarga akeh panjaluk "sing ora sabar" sing ora sabar. Nindakake sawise nedha bengi, lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa bakal luwih cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lourdes ngandika

    Kayane ana gandhengane karo pembaruan iki dadi 14.7.1, nanging yen wis diinstal ing iphone lan ing ipad, ora ana loro piranti sing ngisi daya batere maneh. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

  2.   Bocah lanang ngandika

    Ipadku mandheg nalika masang pembaruan iki….