Mangkene Apple nglindhungi rahasia piranti lunak WWDC 2021 iki

iOS 15, kanthi rinci

Bocor gedhe produk lan piranti lunak apel dheweke minangka salah sawijining poin perusahaan sing ringkih. Ora mung kanggo Apple, nanging masalah kanggo kabeh perusahaan sing duwe produke kanthi kerahasiaan supaya ora ana kabeh bocor. Versi lengkap iOS 14 bocor taun kepungkur sing mbukak sawetara fitur apik sing pungkasane diluncurake ing WWDC. Nanging, Taun iki ing WWDC 2021, kita teka kanthi sithik informasi lan sithik banget dikembangake babagan warta iOS lan iPadOS 15. Iki bisa uga amarga ana sistem anyar sing digunakake Apple kanggo matesi tampilan warta liwat profil akses individu.

Mangkene carane Apple nglindhungi iOS lan iPadOS 15 kanggo WWDC 2021

Sing lanang lan wadon saka 9to5mac wis nganalisa kode sumber beta pisanan kanggo pangembang iOS 15 kaya ing saben versi sing dirilis Apple. Nanging, dheweke wis nemokake quirk sing durung nate dideleng sadurunge. Apple amba wis nambah pengenal unik kanggo fitur anyar ing iOS lan iPadOS 15. Yaiku, saben paket fitur utawa fitur individu wis dipetakan menyang ID sing diakses liwat akses diwatesi.

Artikel sing gegandhengan:
watchOS 8: latian liyane lan penting kanggo kesehatan pribadi

Supaya bisa nuduhake fungsi sing diwatesi kasebut perlu duwe profil individu sing bisa mbukak kunci. Yaiku, fungsi tartamtu dikunci lan ditampilake nalika iOS ndeteksi profil sing digunakake bener. Kanthi cara iki, Apple bisa nyedhiyakake akses menyang bagean tartamtu saka iOS lan iPadOS menyang sawetara insinyur ndhelikake fungsi liyane sing ora kudu dienggo. Iki bisa diisolasi ing fungsi lan ngalangi kabeh wong ora duwe akses menyang kabeh sistem operasi anyar.

Kanthi cara iki, iki wis kedadeyan global kanthi nganyari saka App Store gumantung karo jinis iOS sing ana lan apa Apple mutusake nganyari informasi kasebut. Nanging, watesan fitur wis teka ing piranti lunak kanthi tujuan supaya warta saka sistem operasi kasebut dijaga rahasia sing paling wicaksana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.