Iki iPhone sing kompatibel karo "Telusuri" yen dipateni

Perusahaan Cupertino wis dikritik banget (lan kapan ora partai?) Amarga miturut teori, umume wong-wong, iOS anyar 15 pancen durung cukup. Nanging, saiki wayahe fokus ing implementasine ing iOS sing lagi ditindakake lan nuduhake kemajuan teknologi sing nyata.

Kanthi iOS 15, iPhone bisa ditemokake sanajan wis dipateni lan kertu SIM dicopot, nanging ora kabeh iPhone bakal kompatibel. Kita bakal mriksa teknologi iki sing wis diterapake Apple ing iPhone kanthi tekane iOS 15 lan luwih-luwih yen sampeyan pengin seneng utawa ora.

Iki kabeh adhedhasar Apple Wideband Ultra (UWB), teknologi sing padha sing digunakake ing AirTag lan ngidini kita nemokake sanajan kasunyatane ora duwe teknologi teknologi nirkabel liyane kajaba Bluetooth Low Energy sing gampang. Saiki, iPhone nganggo iOS 15 bakal dadi AirTag, yaiku yen sampeyan bisa nemokake sanajan wis ilang sambungan menyang jaringan utawa dipateni, paling ora isih ana batere sing sithik. .

Masalahe yaiku mung piranti iPhone 11 sing bakal didhukung. Kaya sing wis diandharake, sanajan ana piranti liyane sing ana teknologi Ultra Wideband, sampeyan bisa nemokake iPhone, amarga jaringan bolong lokasi bakal digawe. Teknologi Apple iki nggawe cara sing apik kanggo entuk keamanan ekstra, maling bakal luwih mikir babagan nalika nyolong iPhone yen Apple terus ngetrapake teknologi iki amarga mupangate bisa minimal.

Dhaptar piranti sing kompatibel karo Telusuran nalika dipateni

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cristian Murro ngandika

    Sayange, dheweke bakal terus nyolong supaya bisa adol potongan-potongan, sing ora bisa diendhani, uga nalika nyolong dheweke ora takon apa iPhone lan yen lokasine diaktifake