iOS 14.5 bakal nggawa dhaptar lagu khusus kanggo luwih saka 100 kutha ing Apple Music

Dhaptar lagu kanthi lagu sing paling populer ing Apple Music

iOS 14.5 minangka update iOS sabanjure gedhe saka Apple. Wis sawetara minggu, betas kanggo para pangembang wis diluncurake supaya bisa ditemokake warta mbesuk. Antarane yaiku kemungkinan mbukak kunci iPhone nggunakake Apple Watch, tekane luwih saka 200 emoji anyar lan ngluncurake kabijakan privasi kontroversial ing App Store. Ing kode beta 4 iOS 14.5 wis bisa ndeleng warta ing Apple Music. Kasunyatane, sing pungkasan ditemokake yaiku peluncuran dhaptar lagu khusus miturut kutha sing bakal dianyari saben dina.

Apple Music narik udara segar kanthi fitur-fitur anyar ing iOS 14.5

Kebaruan sing lagi dibahas wis dibaptis dening Apple minangka Denah kutha, dhaptar lagu khusus ing luwih saka 100 kutha ing Appl Music. Lagu sing paling dirungokake bakal ditampilake kanggo netepake tren kanthi geografis lan luwih langsung tinimbang negara. Panemuan kasebut digawe amarga analisis lengkap babagan kode sumber iOS 4 beta 14.5 dening 9to5mac. Kode iki ngringkes fungsi kaya ing ngisor iki:

Jelajahi apa sing populer ing luwih saka 100 kutha ing saindenging jagad kanthi grafik sing dianyari saben dina.

Artikel sing gegandhengan:
Billie Eilish bakal menehi konser online eksklusif ing Apple Music sadurunge dadi perdana film dokumenter ing TV +

Kode kasebut ora kalebu kutha-kutha sing bakal ngrasakake novel anyar iki, sanajan kayane jelas yen ibukutha utama kabeh negara ing jagad iki bakal duwe dhaptar. Bisa dingerteni manawa kutha-kutha bakal disaring adhedhasar negara lan anané Apple ing kutha kasebut utawa pentinge kutha miturut populasi utawa gedhene.

Mesthine Grafik Kutha utawa dhaptar lagu miturut kutha resmi dirilis kanthi rilis iOS 14.5. Amarga saiki ora katon ing bagean liyane ing Apple Music sanajan beta wis diinstal ing piranti apa wae sing kompatibel. Kayane dheweke ngenteni diluncurake resmi lan kabeh informasi sing dibutuhake diklumpukake minggu sadurunge kanggo nawakake dhaptar kualitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.