IOS 15 lan iPadOS 15 ana ing kene, iki kabeh sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge nganyari

Perusahaan Cupertino ngelingake sajrone Keynote sing anyar, ing antarane yaiku nalika ndelok iPhone 13 anyar tekane sistem operasi seluler anyar kanggo iPhone lan iPad, kita mesthi ngomong babagan iOS 15 lan iPadOS 15.

Versi iOS lan iPadOS paling anyar kasedhiya karo sawetara fitur anyar lan saiki kasedhiya kanggo didownload lan diinstal. Kita nggunakake kesempatan iki kanggo ngelingake sampeyan pentinge supaya piranti tetep dianyari kanggo nglindhungi privasi lan ngindhari jinis malware. Yen sampeyan ngenteni iOS 15, mula bakal wayahe luwih cepet.

Kabeh warta ing iOS 15

Kaping pisanan kita bakal mriksa warta apa wae tuan rumah iOS 15, sistem sing wis dikritik nauseam amarga ora cukup inovatif, nanging sing njamin stabilitas, keamanan lan perbaikan.

FaceTime lan SharePlay

Minangka kanggo FaceTime, salah sawijining novel anyar teka, Saiki sistem panggilan video Apple sing apike para penggunane bakal ngidini sampeyan ngaktifake mode potret sing bakal nggawe latar mburi telpon liwat piranti lunak, fokus ing wong, kaya aplikasi liyane sing padha. Kajaba iku, audio spasial ditambahake ing telpon FaceTima, sanajan aplikasi sejatine isih kudu dingerteni kanthi tepat babagan iki.

  • Kemampuan kanggo nambah piranti dudu apel kanggo nelpon liwat link.

Kanggo bagean SharePlay minangka sistem anyar sing ngidini kita nuduhake konten audiovisual kayata musik saka Apple Music, seri utawa film saka layanan afiliasi kayata Disney +, TikTok lan Twitch kanthi nyata. Kanthi cara iki sampeyan bisa nuduhake layar liwat FaceTime utawa njupuk kauntungan saka konten iki kanthi cara sing disinkronake.

Safari sing direnovasi lan kontroversial

Perusahaan Cupertino diwiwiti kanthi mrikso Safari gedhe-gedhe sing wis dilancarake kanthi betas sing kliwat. Saiki kita bakal diidini nggawe seri tab ngambang kaya sing kedadeyan ing iPad. Sawetara pangowahan kasebut bisa dipilih dening pangguna supaya ora ngalamunake pengalaman, uga nambah seri lan trabasan.

Nganyari Safari iki wis nggawa akeh keluhan saka analis, mula Apple mutusake kanggo ngrenovasi sistem kasebut kanthi cara betas.

Peta lan cuaca dirancang ulang

Aplikasi kasebut Apple Maps terus kerja kanggo nawakake kompetisi menyang Google Maps, saiki bakal nawakake luwih akeh data mesin telusuran lan konten sing ditambahake babagan jalur lan arah.

Kanthi cara sing padha aplikasi Cuaca bakal nambah perwakilan grafis anyar gegayutan karo perubahan iklim lan kahanan lingkungan. Sistem kabar kanggo tandha udan uga wis dirancang.

Mode konsentrasi lan sorotan sing luwih cerdas

El Mode konsentrasi Sampeyan bakal ngidini sampeyan nyetel notifikasi lan aplikasi kanthi efektif supaya ora ngganggu kita. Kayane versi canggih saka Aja ngganggu mode manawa akeh pangguna sing nuntut sajrone telusuran sajrone jam suwene.

Mode konsentrasi ing iOS 15

Pangguna bakal bisa ngatur kanthi manual miturut sing dikarepake utawa tetep karo prasetel perusahaan Cupertino. Kanthi cara sing padha, Spotlight saiki bakal ngidini kita nggoleki sanajan ing foto, nggabungake kanthi fungsi kasebut Teks Langsung sing bakal nerjemahake teks foto kanthi nyata, uga dijupuk supaya bisa dituduhake utawa disalin ing endi wae sing dikarepake.

Warta cilik liyane

  • Aplikasi kasebut Cathetan nambah kemampuan nggawe tag organisasi lan nyebutake pangguna liyane ing cathetan.
  • Aplikasi telusuran saiki bakal ngidini sampeyan nemokake piranti sanajan dipateni.
  • Tab anyar ing aplikasi kasebut Kesehatan saiki bakal ngidini kita nuduhake data karo tim medis lan stabilitas nalika fungsi mlaku.

Kabeh warta ing iPadOS 15

Ing saluran YouTube, kita wis nerangake kanthi dawa apa sing anyar saka iPadOS 15, sing, kaya sing sampeyan ngerteni, ora liya versi iOS 15 sing rada rumit. 

Pisanan, iPadOS 15 bakal nggedhekake ukuran lan fungsi Widget, nggawa menyang layar utama, kaya kedadeyan ing iOS 15. Kanthi cara sing padha, sistem organisasi liwat perpustakaan aplikasi warisan saka iPhone uga tekan iPad, tetep permanen ing area trabasan sing paling ekstrem.

Liyane integrasi kayata nganyari ing aplikasi Cathetan uga teka ing iPad, mula sejatine kita bakal duwe warta luwih kurang saka ing iOS 15, sawijining aspek sing dikritik banget dening sawetara analis sing ngarep-arep luwih saka sistem operasi iPad.

Piranti apa sing bakal dianyari menyang iOS 15 lan iPadOS15?

Ing kasus iOS 15 Dhaptar kasebut meh ora ana enteke, saliyane iPhone 13 sing bakal teka wiwit 24 September ngarep:

  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE (generasi kaping 1)
  • iPhone SE (generasi kaping 2)
  • iPod touch (generasi kaping 7)

Ing sisih liyane, iPadOS 15 teka menyang:

  • Pad Pro 12,9 inci (Gen kaping 5)
  • IPad Pro 11 inci (generasi kaping 3)
  • IPad Pro 12,9 inci (generasi kaping 4)
  • IPad Pro 11 inci (generasi kaping 2)
  • IPad Pro 12,9 inci (generasi kaping 3)
  • IPad Pro 11 inci (generasi kaping 1)
  • IPad Pro 12,9 inci (generasi kaping 2)
  • IPad Pro 12,9 inci (generasi kaping 1)
  • Pro iPad 10,5 inci
  • Pro iPad 9,7 inci
  • iPad (generasi kaping 8)
  • iPad (generasi kaping 7)
  • iPad (generasi kaping 6)
  • iPad (generasi kaping 5)
  • iPad mini (generasi kaping 5)
  • iPad mini 4
  • iPad Air (generasi kaping 4)
  • iPad Air (generasi kaping 3)
  • iPad Air 2

Cara nganyari iOS 15

Sampeyan bisa milih rute tradisional, nganyari OTA mung mbutuhake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Bukak aplikasi Setelan banjur bukak bagean kasebut Umum.
  2. Dentro de Umum milih pilihan Nganyari piranti lunak.
  3. Nerusake download lan bakal nginstal kanthi otomatis.

Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nginstal iOS 15 kanthi resik supaya ora ana jinis kesalahan lan njupuk kauntungan kanggo nggawe a pangopènan menyang iPhone sampeyan.

https://www.youtube.com/watch?v=33F9dbb9B3c

Sampeyan bisa tindakake ing langkah-langkah cilik lan gampang sing diwenehake ing artikel iki saka Actualidad iPhone babagan novel anyar kasebut. Iki pancen kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan iOS 15, saiki wis wayahe nganyari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Medusa ngandika

    Sawise nganyari, aku ndeleng balon abang ing setelan "Panyimpenan iPhone meh kebak", nanging aku menehi lan ora mlebu, tetep kaya saiki. Aku ngilangi meh 50GB, aku duwe ruang ganti. Aku wis miwiti maneh, lan ora ana apa-apa, isih ana lan yen aku prick, ora pangalihan aku, utawa ora bakal ilang. Apa solusi liyane kajaba mulihake? Matur nuwun