Generasi sabanjure iPad Mini bakal nampilake tampilan mini-LED

iPad mini nerjemahake

Kita wis ngobrol babagan desas-desus luwih saka setahun sing nuduhake desain ulang lengkap iPad Mini, desain sing wis ketinggalan jaman nanging isih nawakake dhukungan kanggo Apple Pencil ing generasi kaping 5 sing saiki didol.

Yen ora nggatekake desas-desus, iPad Mini anyar bisa nggedhekake ukuran layar saka 7 inci saiki dadi 8,5 utawa bisa uga 9 inci, nyuda bezel kanggo njaga ukurane. ID Tutul bakal pindhah menyang sisih kaya iPad Air lan bakal nganggo Sambungan USB-C.

Nanging uga, yen kita nggatekake Digitime, anyar sing paling penting saka iPad Mini generasi kaping enem iki yaiku layar, layar sing bakal nggunakake teknologi mini-LED.

Miturut media iki, pabrikan BLU Radiant bakal miwiti ngirim layar mini-LED ing kuartal kaping telu 2021, layar sing bakal ditemtokake ora mung kanggo generasi sabanjure iPad Mini, nanging uga kanggo MacBook PRo sabanjure Apple bakal wis ngrancang diluncurake ing pasar ing kuartal pungkasan taun iki.

Sampeyan kudu eling yen layar kanthi teknologi LED mini nawakake padhang sing luwih dhuwur, kontras sing luwih apik lan ireng sing luwih tuwa, kulit ireng sing ora menehi kualitas sing padha karo panel OLED.

Mark Gurman sadurunge ujar manawa mini iPad anyar bakal diumumake ing pungkasan taun iki lan pengiriman komponen sing gegandhengan karo tampilan mini-LED bakal diwiwiti ing trimester kaping telu taun saengga negesake informasi saka Digitime.

Saka 9to5Mac, dheweke bubar negesake manawa mini iPad sabanjure bakal nampilake chip A15 sing padha karo iPhone 13 generasi sabanjure, bakal kalebu a Sambungan Cerdas kanggo gampang nyambungake keyboard sing kompatibel. Kanthi dandan kasebut, bisa uga Apple bisa nambah cacahe pamicara piranti iki, kaya sing diandharake dening Jon Prosser.

Sing jelas yaiku eRega model iki ora bakal padha tinimbang iPad Mini 5, piranti sing ngluwihi ukurane larang banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.