IPhone 2023 bakal duwe lensa telephoto periskop miturut Kuo

 

Kamera IPhone 12 Pro Periskop. Tembung "vintage" banget sing wis mudhun menyang film kapal selam, kayane bakal modis ing lingkungan Apple. Iki minangka teknologi sing digunakake kanggo nambah zoom optik kamera smartphone tanpa nambah kekandelan piranti.

Lan miturut Kuo, kanggo 2023 bakal dileksanakake ing iPhone. Aku bisa ndeleng dhewe karo Siri: "Siri, angkat periskop", kanggo nggedhekake nalika njupuk gambar ...

Ming-Chi Kuo wis nerbitake cathetan riset anyar sing nerangake manawa Apple ngrancang nginstal sistem periskop ing kamera iPhone taun 2023 supaya bisa nggedhekake zoom optik.

Kanthi sistem iki saka periskop, sampeyan bisa nambah zoom optik kamera tanpa ngukum kekandelan piranti, amarga jarak antarane lensa sing dibutuhake kanggo nambah zoom, mula bakal njupuk kauntungan saka jembarane piranti, dudu kandhelane.

Langkung adoh, zoom langkung

periskop

Jarak sing luwih gedhe antarane lensa lan sensor, luwih gedhe zoom. Fisika murni.

Nggunakake sistem prisma lan kaca spion, desain lensa lipat ngarahake cahya menyang sensor gambar kanthi jarak sing luwih gedhe ing sasis telpon. Kanthi lensa telephoto periskop, insinyur Apple kanthi teoritis bisa nambah a dawa fokus maneh njupuk kauntungan saka jembaré telpon. Ing gambar sing dipasang, kita bisa ndeleng sistem iki kanthi jelas. Iki minangka masalah fisika murni.

Sing durung dingerteni yaiku kenapa Apple ora ngetrapake iPhone ing iPhone sabanjure 2022, amarga iku sistem sing luwih saka bukti sing saiki wis dipasang ing sawetara smartphone ing pasar.

Samsung Galaxy S20 Ultra lan Oppo's Find X2 Pro lan Reno 10X Zoom Edition nyedhiyakake zoom optik 10x. Kangge, Huawei P30 Pro lan Vivo's X3o Pro dilengkapi zoom optik 5x. Kabeh padha nggunakake teknologi periskop kanggo nggayuh pembesaran optik kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Miguel Alive ngandika

    "Samsung Galaxy S20 Ultra lan Oppo's Find X2 Pro lan Reno 10X Zoom Edition nyedhiyakake zoom optik 10x. Sementara, Huawei P30 Pro lan Vivo's X3o Pro dilengkapi zoom optik 5x. Kabeh nggunakake teknologi periskop kanggo nggayuh optik kasebut. "

    Lan wis rong taun kepungkur, Apple telat banget.