Kabeh informasi babagan AirTags, locator obyek Apple

Apple AirTag ing koper

Keynote wingi nuduhake awal bab anyar kanggo sejarah Apple. Akeh wong liya sing wis suwe mbukak uga wis ditutup. Salah sijine yaiku peluncuran resmi Apple AirTags, Locator Item Apple Besar sing wis digawa luwih saka setaun. Pungkasan, kita wis ngerti kabeh warta babagan produk cilik iki sing bakal ngidini supaya localized kabeh sing pengin digunakake jaringan Telusuri ekosistem lan piranti Apple. Ing ngisor iki, kita nganalisa kabeh ciri aksesoris cilik iki sing tujuane sukses.

Apple AirTag, temokake obyek kanthi gampang

Rahasia sing mbukak pungkasane mbukak: karakteristik

Kanthi AirTag, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti dununge. Wenehi tombol siji lan sijine ing tas ransel banjur temokake ing aplikasi Telusuran, tombol sing padha kanggo nggoleki kanca lan piranti Apple. Iku golek, aja nganti lali.

Nalika kita ujar iku rahasia kanthi swara Gosip kasebut umume isih urip wiwit Maret 2020 nalika ana ing tengah pandemi COVID-19. Dheweke uga diarepake ing intine pungkasan taun kepungkur lan amarga alasan sing durung ngerti, Apple mundurake peluncuran produk cilik iki saka rencana kasebut. Pungkasan, lan sawise ngenteni suwe, kita wis duwe kanca AirTags.

Piranti cilik sing ora luwih gedhe saka koin 2 euro kasebut bakal dadi pelacak obyek utawa elemen sing bisa dibayangake. Kasunyatane, gumantung karo pabrikan kanggo nggawe aksesoris utawa elemen sing kudu dipasang ing AirTag. Ukuran lan fleksibilitas cilik supaya bisa diselehake ing pirang-pirang panggonan kanthi objektif sing jelas: lokasi nyata.

Apple AirTags nggawa batere standar sing diklaim bisa tahan luwih saka setaun kanthi nggunakake patang swara lan siji telusuran saben dina saben dina. Data iki nggunakake piranti lunak beta lan piranti saiki. Kayane batere bisa luwih dioptimalake ing mbesuk kanthi nganyari sistem Apple.

Kajaba iku, piranti kasebut Fitur resistensi banyu lan debu sing disertifikasi IP67. Nanging, integrasi, kalebu loudspeaker sing ngidini reproduksi swara bisa mbantu pangguna supaya bisa luwih gampang dideleng. Sisih mburi bisa dibongkar kanggo ngganti batere standar sing digabungake kaya sing wis dikomentari sadurunge.

 

Apple AirTag kompatibel karo Golek app lan chip U1

AirTags kompatibel karo jaringan Telusuran Apple

AirTags dikonfigurasi nggunakake piranti iOS utawa iPadOS lan bisa ngatur karo unsur tartamtu. Yaiku, kita bisa menehi jeneng pribadi kanggo saben aksesoris cilik kasebut. Contone: 'Angel Keys' utawa 'Car Keys'. Kanthi cara iki, Siri bisa mbantu kita nemokake elemen kasebut tanpa kudu ngetik aplikasi Telusuran.

Apa sampeyan wis ilang dompet? Jagad iki durung entek. Saben AirTag duwe speaker internal lan sampeyan bisa muni kanggo nemokake. Cukup bukak tab Item anyar ing aplikasi Golek utawa ucapake "Hei Siri, ing endi dompetku?" Yen wis cedhak, kaya ing sangisore sofa, utawa ing kamar sebelah, sampeyan mung kudu nglacak swarane.

Salah sawijining perkara sing apik babagan AirTags yaiku bisa nggabungake menyang ekosistem lan aplikasi Telusuran. Minangka prekara sing wis diantisipasi Apple karo iOS 14.5 lan modifikasi aplikasi kasebut Buscar kanggo nambah produk liyane sing kompatibel ing jaringan. Bisa kanthi cara sing gampang: Kabeh piranti sing kompatibel karo jaringan Telusuran (iPad, iPod Touch, Mac, iPhone, lsp) nggawe jaringan sing bisa ngirim data liwat Bluetooth lan saka kana menyang iCloud. Kanthi cara iki, AirTag sing wis ditinggal ing pantai bisa ngirim sinyal menyang iPhone ing sacedhake lan iPhone ngirim informasi menyang iCloud lan saka kana menyang iPhone kanthi tujuan supaya bisa nemokake obyek sing ilang nggunakake jaringan piranti Apple sing nyebar ing saindenging jagad.

Artikel sing gegandhengan:
Jaringan Apple saiki wis kompatibel karo aksesoris pihak katelu

Saka Cupertino, dheweke yakin sambungan iki digawe ing formulir enkripsi njaga privasi kabeh elemen. Kabeh data anonim lan ndhelik. Opo maneh, proses kasebut efisien banget supaya piranti ora nganggo baterei utawa ora nganggo keluwihan data sing ngidini owah-owahan tren pangguna.

Apple AirTag lan app Golek Nguji banyu nganggo piranti: pentinge chip U1

El Kripik U1 pisanan muncul ing iPhone 11 lan 11 Pro. Iki minangka chip band sudhut (Ultra Wide Band) sing ngidini deteksi spasial. Thanks kanggo pulsa radio jarak adoh sing diidini lokasi chip sing tepat thanks kanggo teknologi adhedhasar latensi pangiriman, resepsi lan kekuwatan sinyal sing dikirim.

Wiwit kuwi, iPhone 12 lan Apple Watch paling anyar uga nggabungake chip U1 iki. Lan kunci kanggo AirTags lan jaringan Telusuran Apple. Ngopo Amarga saben AirTag duwe chip U1 ing njero sing ngidini interaksi karo iPhone 11 lan 12 (ing kabeh model) ngganti informasi menyang ngidini lokasi sing tepat ing piranti kasebut. Kajaba iku, Apple wis nggabungake Panelusuran sing Tepat, sistem sing ngidini kamera, akselerometer, giroskop lan kit ARKit bisa digabung supaya bisa mbantu pangguna supaya bisa nemokake AirTag kanthi cepet liwat swara, sensasi haptik lan umpan balik visual.

Nyedhiyakake a ekosistem piranti ing chip U1 saiki penting banget kanggo rencana penyebaran AirTag sing sampurna. Piranti sing luwih akeh, lan luwih akeh chip U1 ing jaringan kasebut, luwih efisien nalika nemokake aksesoris cilik kasebut ing saindenging geografi.

 

Apple AirTag kanthi gantungan kunci sing beda-beda

Rega lan kasedhiyan Apple AirTag

Kanggo bisa nggunakake AirTags, sampeyan kudu nggunakake salah sawijining piranti ing ngisor iki iOS utawa iPadOS 14.5, Mula, kabeh rencana sing pengin ditindakake Apple kanthi ngluncurake update gedhe iki dikonfirmasi:

  • iPhone SE
  • iPhone 6s utawa mengko
  • iPod touch (generasi kaping 7)
  • iPad Pro
  • iPad (generasi kaping 5 utawa mengko), Air 2 utawa luwih anyar, mini 4 utawa luwih anyar

AirTags Reservasi bisa diwiwiti saka jam 14:00 sore dina Jumuah 23 April ing Apple Store Online. Ana rong cara kanggo tuku produk cilik iki:

  • Kumpulan AirTag: Euros 35
  • Akeh 4 AirTags: Euros 119

Kanggo saben AirTags sing kita tuku inisial emoji utawa laser khusus bisa ditambahake kaya ing produk Apple liyane. Kajaba iku, Apple duwe versi khusus Hermes, kolaborasi karo merek mode Prancis:

  • Pendant + AirTag: 299 euro
  • Tag koper + AirTag: 449 euro
  • Keychain + AirTag: Euros 349

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.