Kanthi tvOS 15, kita bisa log in nganggo Face ID ing iPhone

Kabeh kekarepan kita kanggo nganyari TVOS utama kanthi tekane versi 15 ilang sajrone WWDC21 sing saiki kita urip langsung liwat Actualidad Gadget. Ora ana renovasi layar ngarep utawa fungsi revolusioner, nanging kita temokake "detail sing didhelikake" sing aneh.

Saiki kita bisa gampang log in lan ngisi data ing tvOS nggunakake Face ID ing iPhone. Jinis integrasi kasebut nggawe Apple TV minangka produk sing paling disaranake kanggo pangguna Apple umume, kanthi jarak sing adoh saka TV Smart liyane sing luwih populer lan luwih apik.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, integrasi HomePod Mini karo Apple TV minangka salah sawijining sawetara hal anyar babagan tvOS 15. Nanging, detail babagan integrasi uga katon apik kanggo kita. Saiki kita bakal bisa mlebu luwih cepet ing aplikasi utawa layanan sing terintegrasi karo Apple TV nggunakake langsung Face ID utawa Touch ID ing iPhone, kaya sing bisa dideleng saka dijupuk sing kanca 9to5Mac ing ngendi kita bisa ngurmati sistem identifikasi anyar iki.

Kanthi cara iki lan liwat notifikasi, keychain iCloud bakal disinkronake lan bakal menehi alternatif sing bener kanthi cepet, mula nggunakake piranti iOS sing paling cedhak karo kita, umume iPhone kita. Sanajan bener manawa integrasi sistem identifikasi liwat TV Remote sing terintegrasi ing iOS wis cukup apik, saiki kita nemokake level integrasi maksimal amarga kita mung kudu klik notifikasi lan ngidentifikasi awake dhewe liwat Face ID utawa sistem liyane sing digunakake kanthi rutin. Apa wae sing bisa nambah integrasi tvOS bakal ditampa sanajan ana banyu adhem sing digawa WWDC.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.