Iki kaya AirTag ing njero sinar X

Nang AirTag

Apple AirTags dadi salah sawijining atraksi paling gedhe ing antarane pangguna wiwit presentasi rong minggu kepungkur ing intine ing Apple Park. Aksesoris iki ngidini kita nemokake kanthi nyata lan thanks kanggo Telusuran jaringan kanggo macem-macem elemen sing bisa ditindakake. Permata ing mahkota, mesthi, teknologi ing sekitar jaringan sing digawe dening piranti Apple saliyane umure umure batere miturut informasi apel. iFixit wis mutusake nyuwek AirTags nemokake unsur internal saliyane ndeleng nang aksesoris matur nuwun kanggo sinar-X.

AirTag luwih padhet lan luwih kompak tinimbang pesainge

iFixit lan Creative Electron wis tanggung jawab kanggo ngilangi AirTags anyar lan njupuk sinar-X kanggo mriksa bagean ndhuwur aksesori Apple anyar. Tujuane? Bandhingake karo liyane sing golek kompetisi kayata ing Tile. Refleksi pisanan ana ing arah sing padha: aksesoris kompak lan kompleks kanthi ruangan sing kurang saka aksesoris kompetisi liyane.

Miturut iFixit, akses menyang interior aksesoris luwih rumit. Dheweke uga ditampilake kanthi jelas magnet tengah lan speaker internal kanggo ngetokake swara ing njaba. Iki katon ora mung liwat pembongkaran fisik nanging uga liwat sinar-X sing beda sing bisa dideleng ing gambar sing judhul artikel kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Video wis ditampilake kanthi disassemburan kaping pisanan saka AirTag

Kajaba iku, mesthekake yen bolongan bisa digawe ing njaba AirTag supaya bisa ditrapake ing lanyard tanpa ngrusak struktur internal aksesoris. Temenan, ana sing ora disaranake iFixit, nanging dheweke nganggep iki minangka dhasar sing kudu dicoba. Pungkasan, penting kanggo dicathet nambah Kapadhetan saka Kripik, saliyane gaya umum sing kita tingali ing piranti Apple: sirkuit berlapis nganggo silikon, akselerometer, chip pasokan listrik lan antena spiral kanggo ngetokake sinyal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.