Keyboard Tutul Combo Logitech saiki wis kompatibel karo iPad Pro anyar

Tutul Folio Logitech

Nalika teka sawetara iPad Pro anyar ing pasar, para wong ing Logitech wis nampilake Keyboard Combo Touch kanggo loro model, kasus nganggo keyboard backlit lan trackpad sing dadi alternatif sing apik banget kanggo Magic Keyboard sing diwenehake Apple kanggo kabeh pangguna kanthi rega sing ora akeh anggaran.

La cilik nglindhungi kabeh piranti, nyakup posisi kanggo nyelehake piranti kanthi beda-beda lan nyambung menyang iPad liwat sambungan Konektor Cerdas, mula kita ora prelu kuwatir ngisi daya batere. Keyboard anyar iki regane $ 199 kanggo iPad Pro 11 inci lan $ 229 kanggo model 12,9 inci.

Tutul Folio Logitech

Yen kita ngetrapake Magic Keyboard kanggo iPad Pro 11 inci (sing uga kompatibel karo iPad Air generasi kaping 4), regane 339 euro lan model kanggo iPad Pro 12,9 inci nganti 399 euro, pilihan sing ditawakake Logitech kanggo kita kudu dipikirake tanpa mangu-mangu.

Kombo Keyboard Tutul Logitech nawakake 4 mode panggunaan:

  • Mode nulis: Ngidini kita nyelehake keyboard ing posisi vertikal kanggo nulis email, cathetan, dokumen.
  • Mode tampilan: Kita mbongkar keyboard lan mung nggunakake dhukungan kanggo ndeleng konten multimedia.
  • Mode sketsa: Kanthi kita bisa nyelehake iPad ing sudhut sing sampurna kanggo nyathet, gambar nganggo Pensil Apple ...
  • Mode Maca: Kita mbusak keyboard, utawa nyelehake ing mburi kanggo maca buku, majalah, blog kanthi nyaman ...

Kasus kanggo iPad Pro 11 inci uga kompatibel karo model generasi kaping pisanan lan nomer loro. Saiki wae Model 11-inch bisa dilindhungi undhang-undhang. Kanggo cadangan model kanggo iPad Pro 12,9 inci, kita kudu ngenteni luwih suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.