Kita isih ora ngerti kenapa Spotify ora duwe dhukungan kanggo HomePod

 

NgarepPod

Akeh pangguna saka Spotify lan pamilik HomePod mbatalake lengganan platform musik, kesel ngenteni ngrungokake lagu favorit ing speaker Apple.

Lan Spotify, isih ora nanggepi. Aneh amarga sampeyan bisa ngakses musik favorit saka aplikasi Apple Music liyane, kayata Amazon Music. Dadi Apple ora ana hubungane karo iki. Kanggo sawetara alasan sing ora dingerteni, Spotify isih ora duwe aplikasi sing diadaptasi menyang NgarepPod. Kita bakal weruh yen bisa ngrampungake, utawa nerangake sebabe kahanan iki.

Akeh pangguna Spotify sing uga duwe HomePod, yaiku mbatalake akun sampeyan saka platform musik streaming, kesel ngenteni aplikasi sing kompatibel karo speaker pinter Apple.

Ing Konferensi Pengembang Worldwide taun kepungkur, Apple ngumumake bakal nambah dhukungan layanan musik pihak katelu menyang HomePod. Sawetara sasi mengko, kompatibilitas iki wis dadi kasunyatan, karo platform saka Amazon Music, Pandora o iHeartRadio. Nanging Spotify ora mlumpat ing bandwagon.

Nganti saiki, kita isih ora bisa nggandhengake akun Spotify karo HomePod. Yen kita pengin Siri muter lagu liwat HomePod, kita kudu duwe akun ing salah sawijining platform sing kasebut ing ndhuwur, utawa ing Apple Music, temenan.

Napa Spotify nggawe tekad iki minangka misteri. Iki minangka salah sawijining platform musik pisanan sing ndhukung pamicara cerdas Amazon y Google, nanging ora gelem nglakoni sing padha karo HomePod Apple.

Akhir-akhir iki Apple misuwur ningkatake layanan musik streaming Apple Music. Sampeyan mung nggabungake kualitas swara lossless, swara spasial lan Dolby Atmos, lan nawakake tawaran promosi gratis telung lan nem sasi kanthi tuku sawetara piranti. Mungkin Spotify wis ora lucu banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.