Kita kudu ngenteni nganti taun 2023 kanggo ndeleng modem 5G pertama sing dirancang dening Apple

5G

5G wis dadi kasunyatan kanggo Apple, sawise pirang-pirang taun ngenteni nyawang kompetisi, pungkasane kita duwe iPhone 12 kanthi konektivitas 5G. 5G sing ditundha amarga negosiasi Apple karo panyedhiya modem 5G utama, nanging apa sing bakal kedadeyan nalika Apple ngluncurake iPhone pertama nganggo modem 5G sing digawe Apple? Gosip kasebut wis mesthi ana, saiki warta paling anyar nuduhake Kita kudu ngenteni nganti taun 2023 kanggo ndeleng modem 5G pertama Apple ... 

Sampeyan kudu ujar manawa iki informasi teka saka visioner sing misuwur Ming-Chi Kuo, Iki mung nerbitake manawa "paling awal" kita bakal ndeleng modem 5G pertama Apple bebarengan karo iPhone sing diluncurake ing 2023. Modem sing wiwit dibahas ing taun 2018 lan 2019 sawise masalah Cupertino karo jaringan buta Qualcomm. Minangka asil saka kontroversi iki Apple wiwit nggawe modem 5G lan ngupayakake ngluncurake piranti 5G pertama nggunakake modem saka Intel.

Apa tegese Apple nggunakake modem 5G dhewe ing iPhone 2023? iki bakal padha karo sing kita tingali karo prosesor M1 ... Saiki, modem lan Apple SoC (prosesor iPhone) ing iPhone ana rong chip kapisah, manawa Apple ngembangake teknologi sing dibutuhake kanggo nggawe dhewe modem tegese nggabungake kabeh ing prosesor sing padha kaya kedadeyan karo M1 sing nggabungake kabeh chip sadurunge. Kabeh mau nuduhake a efisiensi energi sing luwih dhuwur lan kinerja sing luwih cepet. Lan kudu dikandhani ... kanggo Apple, integrasi iki tegese nyuda biaya produksi, ana sing wis kabukten ing ekosistem iOS kanthi nggabungake CPU lan GPU ing chip sing padha. Kita bakal ngerti apa iki, jelas yen kita bakal ndeleng modem Apple 5G lan rencana iki pancen cocog, kita bakal menehi informasi ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.