"Kulawarga Apple Card" anyar ditemokake ing kode iOS 14.5

Apple Card

Warta sing Apple Card Ora turu sing turu, amarga saiki kita ora bisa duwe ing negara, nanging aku pengin dilaporake babagan apa sing ditawakake lan cara kerjane amarga kita kabeh ngerti manawa cepet utawa mengko kita bakal bisa nggawa ing dompet minangka VISA liyane.

Dina iki wis ditemokake ing kode iOS 14.5 manawa perusahaan wis ngrancang ngeculake modalitas Apple Car sing bisa dituduhake karo anggota kulawarga (utawa mesthi wae karo sapa wae sing sampeyan karepake).

Dina Senen awan, beta pertama iOS 14.5 dirilis kanggo pangembang Apple kanthi sawetara fitur anyar sing menarik. Antarane, dhukungan Dual-SIM 5G, bisa mbukak kunci iPhone nganggo Apple Watch, Apple Fitness + nganggo AirPlay lsp.

Nganalisa kode beta iOS iOS 14.5 anyar iki, mula Apple wis nggunakake kertu anyar «Kulawarga Apple Card»Kanggo akun multi-pangguna. Yen sampeyan bisa nuduhake tuku karo kulawarga, sampeyan uga bisa nggunakake Apple Card. Iki medeni aku.

Kanthi jeneng kode «Madison«, Fitur anyar bakal ngidini pangguna nuduhake Kertu Apple sing padha karo anggota kulawarga liyane liwat iCloud Family Sharing. Sing duwe Apple Card bisa ngundang wong liya kanggo nuduhake kertu lan nglacak pengeluaran saben wong ing aplikasi Wallet.

Wis ditemtokake ing kode iki manawa pamilik kertu bakal bisa nggawe watesan mbuwang kanggo saben pangguna tamu. Sawise fitur iki kasedhiya, Kertu Apple bisa dituduhake karo anggota kulawarga umur 13 taun utawa luwih, lan bakal ana pilihan khusus kanggo wong tuwa kanggo ngontrol pengeluaran anak.

Kita durung ngerti kapan Apple bakal ngumumake opsi Apple Card anyar iki, nanging iki kemungkinan bakal kedadeyan nalika perusahaan kasebut resmi ngeculake iOS 14.5 kanggo kabeh pangguna sajrone sawetara minggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.